CINE 5
-
Arkadaslar windows xp professional kullanıyorum. FLY VIDEO 98 tv kartım var. Cıne 5 seyretmek icin ne yapmalıyım. Moretv ile goruntu cozuluyor fakat ses gelmiyor. pubs3 "u calıstırmak ıstedıgımdeyse bt848dlg.dll ve bt848/848 erroru veriyor. bt848dlg.dll dosyasını ınternetten ındırdım genede sorun hallolmadı. Ne yapmalıyım ?
-
dostum daha önce bu konuyla çok uğraştım ve sana diyebileceklerim:
1. Cine5" i çözdükten sonra (Ses+Görüntü) hayal kırıklığına uğrayacaksın nedeni ise inan Televizyon gibi olmuyor ve o cızırtılar falan berbat.
2.Bu işi en iyi Win98 ile yaparsın.
3.Eniyi programlar Pubs,Fly ve More TV. Bazı Hack sitelerinde bunların Türkçelerini bulabilirsin.
4.Sesi çözmek için ayrı bir program kullan. Yukarda bahsettiğim pogramları çalıştırmadan önce kullandığın ses programını çalıştır. Fakat bunlardan da çok yüksek performans bekleme.
4.Sen beni dinle cine5"te bi halt yok sen en iyisi başka konulara bulaş.
Sevgiler, Saygılar -
Moretvde kendi tv kartını seçmezsen ses gelmiyo. flyvideo1 i seçiceksin
-
fly video 1"i secmeme ragmen ses yok. daha once wın98 kullanırken kullandıgım progu unuttum bı progla hem cok net goruntu hemde ses elde etmıstım ancak hem o progu bulamıorum hemde xp de calısmıyor sanırım
-
Bak ses sorunu çoğu kişinin başına gelsede pek karmaşık bir olay değil şunları yapabilirsin.
1-Kullandığın programın ses ayarlarını doğru yap.
2-Tv kartının ses çıkışını line in e bağla.Ve bunu ses denetiminden line in e ayarla.
3-Ses i bulduysan MoreTv3.53 sürümünü indir(tükçesi de var google dan aratman yeterli)
4-MoreTv 3.53Tr nin içinde wilma diye bir program var o sesi çözüyor ve ben çözdüm hiç de dedikleri kadar kötü değil gayet iyi ses çözüyor.3 dk uğraşsan çözersin yanlız sesi çözerken moretv nin açık olmasına dikkat et.
5-Ses sorununu en iyi şekilde çözmek istiyosan(ama ben genede sana wilma yı tavsiye ederim) Devre yap yada bilen birine devresini yaptır Oda bazı sitlerde devrenin nasıol yapılacaı yazar
Önemli=Bire gün gerçek kalite ve daha çok kanal çözmek istiyosan(digiturk , teleon, vs vs ) bi dijital receiver al birde modül biraz araştır ondan sonra öle pc ile uğraşıp durmna yanlızca tak izle. -
Arkadaşım ses cine 5 de iken mi gelmiyor yoksa tüm kanallardada ses yokmu eğer cine 5 i seyrederken ses gelmiyorsa Cpluswin v3.50 programını kullan google da arat bulursun...
-
Ng sound die bir program o ses çözüyor onu dene...
-
pc nin ses ayarlarındadır problem benimde başıma gelmişti
benim ses ayarlarımda srs diye bişey var onu kapatınca ses geliyodu NagraSes diye bi progvar o güzel.
ama muhakkak ses ayarlarında problem var. -
tüm tv kartlarinda SESİ çözen xp de sorunsuz çalışan tek program wilma diye bir program.
web siteme attım
http://mavionlineteam.com/indir/wilma.zip
burdan çekebilirsin dostum
Toplam Hit: 3463 Toplam Mesaj: 9