Cinema 4D - 2 Çalışma Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Ilk Dış cephe renderim

http://i49.tinypic.com/24gkevo.jpg

http://i45.tinypic.com/5jyah5.jpg

Uzaydaki küre ;

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

ellerine emeğine sağlık ama bir inşaatçı olarak bunun kutudan farksız olduğunu söyleyebilirim

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

ellerine emeğine sağlık ama bir inşaatçı olarak bunun kutudan farksız olduğunu söyleyebilirim

-----------------------------
    Aslında gökdelenlerle şehir kurcaktım sonra çok uğraştırcağı için vazgeçtim , açmışken yapıyım dedim binayı

edit : ikinci çalışmayı ekledim, başlığı değiştirdim

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

dünya hoşuma gitti fakat bump map fazla kullanmışsın değerini biraz daha azaltırsan daha iyi olur uzaydan öyle kabarık durmuyordur kara parçaları

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 1342 Toplam Mesaj: 4