Cinema 4D Çalışmam
-
cinema 4d r13 te yaptığım bir animasyon
yakım üsresi :15-20 dk
render süresi :37 dk
http://www.youtube.com/watch?v=KzsSlkud7gY
-
güzeş plmuş eline sağlık...
hocam cizimi ve flimi ayni programdami yaptin animasyonu hangi programda yaptin ogrenebilirmiyim...
-
piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------güzeş plmuş eline sağlık...
hocam cizimi ve flimi ayni programdami yaptin animasyonu hangi programda yaptin ogrenebilirmiyim...
-----------------------------hepsi aynı prgoram cinema 4d r13
-
Daha programa yeni başlangıç yaptıysan güzel denilebilir, ama üstünde biraz daha yoğunlaş özellikle render kısmında.
Bunun dışında yeni başladığını varsayarak ortam ışığını yanlış kullanmadan falan bahsetmeyeceğim.İyi çalışmalar.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Daha programa yeni başlangıç yaptıysan güzel denilebilir, ama üstünde biraz daha yoğunlaş özellikle render kısmında.
Bunun dışında yeni başladığını varsayarak ortam ışığını yanlış kullanmadan falan bahsetmeyeceğim.İyi çalışmalar.
-----------------------------bugün uğraştım sadece
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Daha programa yeni başlangıç yaptıysan güzel denilebilir, ama üstünde biraz daha yoğunlaş özellikle render kısmında.
-----------------------------bunu bahsetiğin kötü bilgisayarında mı yaptın render yaparken baya zorlamıştır seni :|
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
-----------------------------bunu bahsetiğin kötü bilgisayarında mı yaptın render yaparken baya zorlamıştır seni :|
-----------------------------video da da görmüşsündür zaten kaliteyi :D
640x480 8bit 72dbi yani iğrenç bir çözünürlük ile 37 dk :D