Cinsellikmi Sevgimi ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    froozo
    froozo's avatar
    Erkek

öncelikle şunu dile getirmek istiyorum tahribatla tanıştığım günden beri kafa takılan her soruna daha ılımlı yaklaşıyorum yanlız olmadığımı biliyorum ve cidden tahribatın bi ruhu olduguna inanıyorum neyse konuya giriyorum kafama takılan şeyler var ve bu günaşırı aklımı kurcalıyo yeni bi ilişkim var ve cidden çok mutluyum gayet iyi anlaşıyoruz herşey güzel arada ufak tefek sıkıntılar oluyor doğal olarak ama benim sıkıntım şu sevgilimle yakınlaştığımda aslında onu sadece bi cinsel obje olarakmı görüyorum diye düşünmeye başladım yakınlaşmadan önce böle bişey yoktu bu konu üzerinde hep tökezliyorum cinsellikle sevgi arasındaki bagı kuramıyorum sevginin içinde cinsellikte varmıdır yoksa herşey hormonmu ??? =/

I choose not to choose life...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Vardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

hocam yakınlaşana kadar belki hiç cinsellik bile düşünmemişindir.fakat yakınlaşınca bişeyler yaşanınca daha çok bağlanırsın sevmiyosan sevmeye başlarsın

not:şahsi düşüncem

kgd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    froozo
    froozo's avatar
    Erkek

eyv hocammm

I choose not to choose life...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

o yüzden düzenli manita yapmadan önce biraz et döv... aklın o zaman o duygulara yönelmez.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cinsel dürtü her erkeğin gereksinimi.

aşk yaşamak istiyorsan aşk yaşa.

kontrol sende

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

göreceli bişeydir insandan insana değişir.. eğer gerçekten içinde bi sevgi besliyosan cinselliği yaşadıktan sonra suçluluk duygusuda hissedebilirsin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ünlü bir filozof derki hiçkimse kız arkadasına asık olmadan once onunla cinselliği düşünmeden aşık olmaz ki çok dogru bunun farkına varmak zor ama ılk kıza baktgnda bunu dusunursun farkında deılsındr ama kendını ıyı tanıyorsan farkına varacaksın bunun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ikisi de olmalı. birinden biri eksik olmasın da hangisi önce gelmiş sonra gelmiş önemli değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 9