Cinsellikmi Sevgimi ???
-
öncelikle şunu dile getirmek istiyorum tahribatla tanıştığım günden beri kafa takılan her soruna daha ılımlı yaklaşıyorum yanlız olmadığımı biliyorum ve cidden tahribatın bi ruhu olduguna inanıyorum neyse konuya giriyorum kafama takılan şeyler var ve bu günaşırı aklımı kurcalıyo yeni bi ilişkim var ve cidden çok mutluyum gayet iyi anlaşıyoruz herşey güzel arada ufak tefek sıkıntılar oluyor doğal olarak ama benim sıkıntım şu sevgilimle yakınlaştığımda aslında onu sadece bi cinsel obje olarakmı görüyorum diye düşünmeye başladım yakınlaşmadan önce böle bişey yoktu bu konu üzerinde hep tökezliyorum cinsellikle sevgi arasındaki bagı kuramıyorum sevginin içinde cinsellikte varmıdır yoksa herşey hormonmu ??? =/
-
Vardır.
-
hocam yakınlaşana kadar belki hiç cinsellik bile düşünmemişindir.fakat yakınlaşınca bişeyler yaşanınca daha çok bağlanırsın sevmiyosan sevmeye başlarsın
not:şahsi düşüncem
-
eyv hocammm
-
o yüzden düzenli manita yapmadan önce biraz et döv... aklın o zaman o duygulara yönelmez..
-
cinsel dürtü her erkeğin gereksinimi.
aşk yaşamak istiyorsan aşk yaşa.
kontrol sende
-
göreceli bişeydir insandan insana değişir.. eğer gerçekten içinde bi sevgi besliyosan cinselliği yaşadıktan sonra suçluluk duygusuda hissedebilirsin
-
Ünlü bir filozof derki hiçkimse kız arkadasına asık olmadan once onunla cinselliği düşünmeden aşık olmaz ki çok dogru bunun farkına varmak zor ama ılk kıza baktgnda bunu dusunursun farkında deılsındr ama kendını ıyı tanıyorsan farkına varacaksın bunun
-
ikisi de olmalı. birinden biri eksik olmasın da hangisi önce gelmiş sonra gelmiş önemli değil.