Çırak Ustayı Geçerse...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Galaxy s2 :

http://www.youtube.com/watch?v=oKoH0DWuNdU

Samsung Galaxy S3 Cep telefonu 500 lira (Peşin)   1.2Ghz Çift Çekirdek 6577 İşlemci, 1GB Ram 1:1 kasa Android 4.0.9 Sürüm. Birebir Menü ve tamamen Türkçe.

İphone 4S Cep telefonu. 400 lira (Peşin) 800Mhz İşlemci 512MB Ram 1:1 Kasa (Bütün kapaklar olacak şekilde) Android 2.3.2 Yüklü Tamamen Türkçe

İphone 5G Cep telefonu 750 lira (12 ay taksitli) 1.2Ghz Çift çekirdek 6577 işlemci 1GB ram 10GB dahili hafıza. 1:1 kasa Android 4.1.1  yüklü. Tema olarak İOS 6.0.2 Görünümlüdür.

Satış bana ait değildir.Sahibinden.com'da birinden fiyat istemiştim yazmış.Çinliler Samsung'a 1 kendilerine 2 tane telefon üretmişler.Üç harfliden korkucan abi ç-i-n.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ÇİN olmasaydı bu kadar çeşit elektronik ürüne bu fiyatlarla ulaşamaya bilirdik.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Çin malı replika telefon alarak yaşadığım sorunlar yeterince götüme girdi..

Birdaha tövbe ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Replica alacak kadar zengin değilüm.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

750 liraya çin malı replika telefon alan gerizekalıdır aynı paraya s3mini alınır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

çin malı ve çok para istiyorlar içinde çin geçen şeyden uzak duracaksın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

çin

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bi siktirsin gitsinler kopyacı ipneler, konu başlığını okuyunca ustasını geçemeyen körelir diyecektim, çinli ipnelerle karşılaştım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madnip
    Madnip's avatar
    Erkek

Rekabet olmasa da apple bu kadar yatırım yapmayabilirdi ve biz hala iphone 3g kullanıyor olabilirdik :)

Web: www.madnip.com Facebook: www.facebook.com/pages/Madnipcom/107495419438091 Twitter: twitter.com/MadnipCom
Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 9