folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Cisco CNAP Ağ Akademileri Hakkinda !

Cisco CNAP Ağ Akademileri Hakkinda !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaslar , Cisco bilisim dunyasinda network devidir.Kendinize network alaninda saglam vasiflar kazandirmak isterseniz.Cisco'nun butun dunyada uyguladigi CNAP akademilerine katilmanizi oneririm.Bilge adam gibi kurslara 3-5 bin YTL bayilmak yerine,universitelerin CNAP kurslarina katilmaniz cok daha yararli olacaktir.Ozel kurslarda vitrinlik bir labaratuar ve akabinde teorik oranlari ustte ama pratik oranlari dusuk egitmenler tarafindan egitiliyorsunuz.Oysa CNAP akademilerinde boyle degildir.Universitelerde kuruldugu icin ve CNAP egitmenlerinin universitenin MAN'ini(Metropolitan Are Network) yonettikleri icin pratik ve teorik bilgileri ust duzeydedir...

CNAP akademilerinde yaygin olarak ilk seviye sertifikasyonu CCNA egitimleri verilir.ODTU ve ITU universitelerinde CCNP(ikinci asama) sertifikasyonu uzerinede egitim var...CNAP merkezlerinde gelismis labaratuar imkalari vardir,hayal olmayan gercek bir agi yonetirsiniz,universite agi uzerinde uygulamalar yapilir...Yani ozel egitim kurumlarindaki gibi hayal edin cumlesi olmaz,bizzat gercegin icinde olursunuz...cisco routerlari firewallari vitrin icinde gormezsiniz,bizzat kabinin icinde catir catir calisir ve sizde onu yonetirsiniz...

Fazla uzatmadan geleceginiz icin network dalinda vasif kazanmak isterseniz Universitelerdeki CNAP akademilerini tavsiye ederim...Ogrenci olup olmamaniz onemli degildir.Ogrenci olmadanda egitim alabilirsiniz,ogrencilere indirimli fiya uygulaniyor...Ortalama olarak 250-350 ytl arasinda degisiyor fiyatlar.Tabi bunlar somestr basina dusen fiyatlar.Bir CCNA 4 somestrdan olusuyor(aylarca suruyor) ozel kurslarda 50-60 saat :) ...yani toplam 1200-1500 arasi fiyata tas gibi egitim alabiliyorsunuz...

www.cisco.com/web/TR/learn_events/cnap/cnap_home.html

http://144.122.216.102/ 

itu.edu.tr/cnap 

cnap.yildiz.edu.tr

cnap.cu.edu.tr 

cnap.ege.edu.tr

cnap.pamukkale.edu.tr

cnap.sdu.edu.tr

akdeniz.edu.tr/cnap

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    compü hocam yalnız şu war ünilerde dersler türkçe de sorulan sorular ingilizce :) bu yüzden ben CCNA için mesela netrondan eğitim alıyorum teknik ingilizce dahil :) daha sonra CCNP için itü'ye başwurucam soruları anlamak için teknik ingilizce şart senin sayende cisco eğitimi almaya karar wermiştim :D cisco ağların kullanımına gelince en son transformes filminde Amerikan Ordusu cisco ağla yönetiliyordu :F sana burdan öpücüklerimi yollamak istiyorum cisco rulez :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam Bilgeadam Kursların Bende Yazıldım Sistem Mühendisliği İçin.. 11 Martta Başlıyor Haklısınız Çok Para Bayıldım 7 Bin Ytl.. 3 Ay İngilizce Görücez.ve Toplam 8 Ay Sürüyor.. ve Kurslar Bitince.. Microsoft Sınavlarına Giricez Sanırsam Sınav Başıda 70 $ o : Gideceklere Bilgeadam Bende Tavsiye Etmiyorum Fiyat Olaraktan.. İstanbulda Edütime vs Netron vs vs Birçok var.. Bilgeadam Marka Sadece Bende Anlıyorum: Ama Geri Dönüşü Olmayan bir Yola Girdim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    birde bunun üstüne MCSE yada iyicene bokunu çıkartıp nortel kasarsanız kolay kolay sırtınız yere gelmez

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    teknik ingilizcenin abartilacak bir yani yok la :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    teknik ingilizcenin abartilacak bir yani yok la :)
    -----------------------------
    abi düzünü bilmiyodum ki tekniği biliyim :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    compu iyi açıklamışsın ağ mühendisi olmak için bu kursları bitirmek şart  ben şuan ccna 1 i bitirdim ccna 2 nin eğitimine başladım hem zevkli hem akıl yorulması gereken bir iş network
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

olum samsunda hiç bi sikin eğitimini alamıyoz, sikecem yaa..

kitap kitap, kitapla nereye kadar a.q.

dünya kadar hevesli meraklı genç var , bunlara destek olmayan teşvik etmeyen devletin a.q. ben.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmbay
    ahmbay's avatar
    Erkek

ben birsey soracağım;

bu sertifikanın geçerlilik süresi ne kadar? (her x yilda bir yenilemek falan gerekiyormu?)

http://www.ahmbay.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hayır bi defa almak yeterli CCNA ünilerde 4 kur şeklinde , özel eğitim merkezlerinde ise CCNA 45 saat CCNP eğitimi de 185 saat ben 150 saat ingilzice eğitim artı CCNA için 1600 ytl ödedim netron'a :) CCNP yi bi üniden alıcam kısmetse :)

Toplam Hit: 2630 Toplam Mesaj: 10