folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Cisco X3500 Konuk Login Sayfası

Cisco X3500 Konuk Login Sayfası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

gecen gun cisco x3500 bi modem aldık, bunun kablosuz baglantısında ag guvenliği diye bı muhabbet var bılenler bılır, tek modemden ıkıtane kablosuz ag gorunuyor, bırı normal ag bırıde konuk agı, bu konuk agı normalde sıfresızmıs gıbı gorunuyor , konuk agına baglanıp browser actıgımızda 192.168.33.1/cartcurtlogin.cgi diyebir sayfada sifre soruyor oyle baglanıyor ınternete konuklar.

sorum su ben bu 192.168.33.1/cartcurtlogin.cgi sayfasında degısıklık yapmak ıstıyorum bu mumkunmudur ? mumkunse nasıl mumkundur? mumkun degılse neen mumkun degıldır? saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

anlaşılmadımı acaba ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

istemci altında belirtilen şifreyi gireceksin kimlik doğrulama olacak hocam, modeme verilen kullanıcı adı şifresini ya da cihaz altında ki pini girmeyi denedin mi ?

Amd-x tarafından 22/Haz/13 13:28 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam ciscotürk'e sordum. daha önce cisco modem kullanmadım(malum ünv.ler teorik bilgi merkezleri)

cevap gelince editlicem burayı.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

istemci altında belirtilen şifreyi gireceksin kimlik doğrulama olacak hocam, modeme verilen kullanıcı adı şifresini ya da cihaz altında ki pini girmeyi denedin mi ?

hocam ben ordaki sifreyi biliyorum zaten ben o sifre soran sayfanın tasarımını degistirmek istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    • şifresini mi değiştirmek istiyorsunuz

•  şifre, sayfa düzeninde değişiklik vs hocam. bu x.cgi sayfasının kodlama bölümünde de nasıl değişiklik yapılır şifresinde de bu nasıl gerçekleşir onu merak ediyorum

• bağlanılan sayfa modemin arayüzüyse sayfa düzeninde değişiklik yapamazsınız.

• edit: tamamdır teşekkürler can hocam..

söz konusu modemin ayarları hakkında bilgi sahibi değilim ama genelde standart olarak ağ geçidi adresini girerek modemin arayüzüne bağlanıp security sekmesi altından yapabilirsiniz. girip kurcalayın bulursunuz
    WebJas tarafından 22/Haz/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

x.cgi sayfası modemin arayuz sayfası heralde , anlasılan orda degısıklık yapamıyoruz, sifrede sıkıntı yok o nerden cıktı anlamadım :D tesekkur ederım ilginiz icin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Şöyle bir şeyi deneyebilirsiniz: Eğer modem sFTP destekliyorsa o cgi dosyasını bilgisayar indirebilir, düzenledikten sonra da geri gönderebilirsiniz. Tabi bu işlemi her modem açılışında tekrarlamalısınız.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 8