folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Civilization 5 Download Linki Bilen

Civilization 5 Download Linki Bilen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

slm arkadaşlar civizilation 5 download linki bulabilecek olan varmı? torrent olsa dahamı iyi olur acaba torrent bulabilirseniz daha sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

dostlar download linkini buldum:

http://rapidshare.com/files/148070583/Sid.Meiers.Civilization.IV.Colonization-RELOADED__mininova_.torrent.html

ama nasıl oynanır onu bulamadım daha once age of emrires red alert falan oynamıştım ama bunu çözemedim hala oyuna single player diyorum başlıyoum falan bi gemi var denizin ortasına bazaen tıklanan yere gidiyo bazen gitmiyo falan sonra içinden bi adam çıkıyo falan baya zor olucak heralde ogrenmesi .oyunu oynayan bşrisi varsa nasıl başlıyoruz ne yapıyoruz nerelere tıklıyoruz anlatabilirmi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Abi bu Civilization'ın farklı bir versiyonu 5 daha çıkmadı çıksa ilk alıcak adam benim.

Birde Civilization dedigin oyunlardan kat ve kat daha farklı daha agır bir strateji öncelikle tur tabanlı dikkat edersen gemin hareket ettikten sonra sol alt köşede kırmızı bir tuş yanıp sönüyor yada altta enter'a bas diyor yani turn geciriyorsun.Oyunda kaynak yönetimi çok önemli.

Age of serisi gibi 2 işçi yolladım olayı yok bir yere şehir kuruyorsun ve şehrin nufusunu istedigin gibi dagıtıyorsun ama eger şehrin cevresinde yeterli yemek yoksa şehir ya büyümez yada insanlar aclıktan ölür.Her kaynak her şehrin sınırlarında bulunmuyor şehirlerini iyi dagıtmaz şehirlerin kaynaklarına göre üretim tesisi yapman lazım.Örnek kereste olmayan bir yere gemi atolyesi yapman abest olur.Aynı zamanda oyunda din politika ve en en en önemlisi lojistik konuları kafayı yedirticek sana.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

sanırım oynamayı bilen birisinin yanına oturup izlemem lazım zira diğper stratteji oyunlarınıda öyle öğrenmişitim adamları bi türlü hareket ettiremiyorum .turn oluşturma mantıgınıda anlamadım hayır çok övüyolar oyunu o yüzden bi deneyeyiim dedim belki oynarım diye neyse yavaş yavaş kurcalaya kurcalaya öğrenirim belki:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Bu ve bunun gibi oyunlar daha macro stratejiler ister o yüzden de zordur ama oyunu ögrenmek zor degil Tutoriallı olucaktı ona baksana aynı zamanda okuya okuyada çözersin.Benim önerim Civilization 4'ü indir oyna daha basit Colonization alışkın olmayanlara göre bir oyun degil haaa  yok ben daha da agır strateji isterim dersen Hearts of İron 3

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

bu dört zaten ya 'Sid Meier's Civilization IV Colonization' mantıgını anlasam stratejisini falan bata çıka ogrenirim.ama bi ev yapamadım daha evmi yapcak ağazmı kesicem altın nasıl kazanılıyo nasıl başllıycam onu bilmiyorum tutorialalere falan bakarım artık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

burda baya bi açıklama yapmış adamlar tr olarak http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1052

ama hala turn nedir neden turn olyşturuyoruz mantıgını anlayamadım ama gün geçtikçe ilerliyorum:D yakında öğrenip düm dünyayı ele geçiricem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abraxas
    Abraxas's avatar
    Erkek

civ 5 çıkmadı ama facebook a application olarak gelecek

Tek Link Film Paylaşımlarım : http://www.fileserve.com/list/5NmDCNk
Toplam Hit: 3164 Toplam Mesaj: 8