folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Civilization 5 Oynayan Bilir Kişiler?

Civilization 5 Oynayan Bilir Kişiler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar oyun çok hoşuma gitti fakat saatler sürüyor yeni çeri filan anca çıkartıyorum hızlı gelişme bütçeyi sağlam tutma yolları neler tam bilmiyorum 2 3 seferdir oynuyorum. biraz tüyo veren olursa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkadaşlar oyunu orjinal dünya haritasında 5 .seviye zorluk 8 ülke 16 şehr devleti ile oynuyorum. eğer asya yada orta doğunun oralarda başlarsam fazla dayanamıyorum dağıtıyorlar. yok amerika yada afrika gibi bir kıtada başalrsam benimle didişen olmuyor ama sonunda biri gelip yine yeniyor. şu altın olayını bir türlü çözemiyorum. altın sürekli ve sürekli bitiyor. askeri maliyetler yüzünden. ama pc oyuncuları hayvan gibi asker basıyor süreklide genişliyor. ben aynısını yaptığımda mutsuzluk olayları filan falan . oyunda ilk 100 tur için bir stradeji varmı kaç işçi gerek filan falan şu oyunu tam manası ile bilen ibirini arıyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

şehileri tıkladığında sağ taraftaki menüden şehrin ne odaklı olması gerektiğini seçebiliyorsun.Çalışanları otomatiğe al ihtiyaç olduğunda altın yapabilecek veya gıda üretebilecek yerler inşa ederler.Bol bol çalışan yap inşa olayın hızlı olur, hızlı gelişirsin,

ek olarak şehri tıkladığında ekran geri çekilir hafiften ve şehir sınırları içinde yiyecek veya altın üretebilecek yerler görünür.Ek olarak market pazar banka gibi yerler inşa ettiğinde gelirin artar.Pazar dediğimi işçiler inşa ediyor diğerleri şehir içindeki inşaatlarda..

hatırladığım kadarıyla yazdım 1 ay oldu sileli:)

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt ewt bunları biliyorumda mesela altın odağına geçinde üretim hızı filan düşüyo asker ççok geç çıkıyo diğer ülkeler direk çöküyo işçileri otomatiğe aldığımdada pek birşey yapmıyoarlar gibime gelmişti tekrar deneyelim:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

ewt ewt bunları biliyorumda mesela altın odağına geçinde üretim hızı filan düşüyo asker ççok geç çıkıyo diğer ülkeler direk çöküyo işçileri otomatiğe aldığımdada pek birşey yapmıyoarlar gibime gelmişti tekrar deneyelim:)

-----------------------------

zaçmlaama laa automatic e alınca yatıo mu sanıosun. şehir ne kadar büyük olursa inşa & çıkış süreleri o kadar kısa olur Örn. ilk şehir büyüklüğü 15 tir diğeri 8. ilkinde asker 5 turn de çıkar 2. de 12 13 turn de mesela. popülasyon artırırken worker çıakrtırsan şehirde şehir büyümez aynı şekilde setler basarsanda popülasyon artmaz durur! para sağlayan kaynaklar vardır + olarak mesela gold olan bi yer denk gelmiştir dışarıda hemen kapakla orları aynı şekilde gem bide boya ileriki zamanlarda teknolojilerden bunlar direk paraya dönüo saten. asker basımınada dikkat et strateji tek savunma yada saldırı üzerine kurma 5 i çok sewdiğimi söyleyemem ama 4 ü sewerim baya :P 

ek olarak market süpermarket grocer banka gibi binalar para sağlar observatory library gibi binalarda araştırmaalara + değer verir.

5 i tam bilmiom ama bilgisayar genelde sadırırken bi yerden öküz gibi asker basıo hepsiyle bi yere saldırıodu onu kestinmiydi saten kıç gibi kalabiliteside oluo

Living Death
Toplam Hit: 1673 Toplam Mesaj: 5