Çizgi Roman Ve Figür Mağazası Pow (Çizgi Roman Severler Baksın)
-
Türkiye’nin ilk konsept çizgi roman ve figür mağazası Pow, sizleri kahramanlara dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz, benzersiz bir evrene davet ediyor.
Marvel, DC Direct, Slideshow Collectibles, Kotobukiya, Gentle Giant, Diamond, McFarlane, Neca ve Weta gibi dünyanın en saygın çizgi roman ve figür üreticilerinin en güncel ürünlerini Pow’da bulabilirsiniz.
Unutmayın! Aradığınız ister çizgi roman ister figür, heykel veya küçük bir hediyelik eşya olsun; kahramanınız sizi her zaman Pow’da bekliyor!
-
hangi şehirde adres neresi internet siteleri var mı
yoksa sadece sitenin linkini mi yayınlamak istedin hocu
-
Caddebostan Mah. Haldun Taner Sk. Güneysu Apt. No. 12/1 Kadıköy 0 216 345 5436 (Caddebostan CKM karşısı)
-
hassikti diyorum beyler :O çok mükemmel olmuş lan cennet gibi sanki :D harika tasarlanmış süper %D
-
dün gidip kendi gözlerimle gördüm dolaştım. Anadolu yakasında oturanlar gidip baksınlar ckmnin tam karşısında
-
mekan supermis ama tanitimda mekan fotograflari varken surekli ayn yrlri fotograflayacagina darth maul'a odaklansa bir kac spesifik karakterin fotografini koysa guzel olurdu.
-
Süperrmişş :)) ama pahalıdır kesin :))))) Bu arada anime-manga karakterleri ile ilgili birşey yok galiba :(((
-
GeFORC3 bunu yazdı
Süperrmişş :)) ama pahalıdır kesin :))))) Bu arada anime-manga karakterleri ile ilgili birşey yok galiba :(((
Pahalı tabiki ama bence verdiğin her kuruşu hak ediyorlar.