Cizik Cd
-
arkadaslar bütün resimlerimi flan kaydettigim cd yi simdi pc ye kaydetmeye calisiorm ama hep donukluk yapior bu resmlerı flan kurtarmanın yolu yokmu
-
var tabii :)
chip dergisinin böyle bi makalesi var.. okursan işine yarar diye.
http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=1597
bi de diş macunu ile de cd yi kurtarabileceğin söylenir.Denemedim ama dene onu da son yol olarak:)
-
war öyle recovery programlar ama aklımda deil bide sana önerim cd yi her iki taraftanda diş macunu ile önce iiice yedir diş macununu sonrada bi güzel yıka :D bendede age of cd si wardı 1. cd döngüsel atık denetimi deip kapanıodu öyle yaptım düzeldi belki işe yarar bi arkadaşta limon artı diş macunu kullandıydı
Edit: ertan la aynı anda yazdık sanırım :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------war öyle recovery programlar ama aklımda deil bide sana önerim cd yi her iki taraftanda diş macunu ile önce iiice yedir diş macununu sonrada bi güzel yıka :D bendede age of cd si wardı 1. cd döngüsel atık denetimi deip kapanıodu öyle yaptım düzeldi belki işe yarar bi arkadaşta limon artı diş macunu kullandıydı
Edit: ertan la aynı anda yazdık sanırım :D
-----------------------------
neye göre onu yukarı,seni aşağı alıyor.merak ediyom sormadım bi türlü.ayrı bi konu açmiyim dedim. -
verinin sunucuya ulaşma süresine göre demekki ertan benden önce mesajı yollamış ama ikimizde büyük ihtimal kısa süreli aralıklarla cewap butonuna bastık
-
yawuz bunu yazdı:
verinin sunucuya ulaşma süresine göre demekki ertan benden önce mesajı yollamış ama ikimizde büyük ihtimal kısa süreli aralıklarla cewap butonuna bastık
farzet ki farkedilmeyecek kadar aynı sürede bastınız.üstüste mi gelecek yorumlar :Polmaz diye bişey yok :D