Cizik Cd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    arkadaslar bütün resimlerimi flan  kaydettigim  cd  yi simdi pc ye kaydetmeye calisiorm ama hep donukluk yapior bu resmlerı flan kurtarmanın yolu yokmu

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

var tabii :)

chip dergisinin böyle bi makalesi var.. okursan  işine yarar diye.

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=1597

bi de diş macunu ile de cd yi kurtarabileceğin söylenir.Denemedim ama dene onu da  son yol olarak:)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

war öyle recovery programlar ama aklımda deil bide sana önerim cd yi her iki taraftanda diş macunu ile önce iiice yedir diş macununu sonrada bi güzel yıka :D bendede age of cd si wardı 1. cd döngüsel atık denetimi deip kapanıodu öyle yaptım düzeldi belki işe yarar bi arkadaşta limon artı diş macunu kullandıydı

Edit: ertan la aynı anda yazdık sanırım :D 

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

war öyle recovery programlar ama aklımda deil bide sana önerim cd yi her iki taraftanda diş macunu ile önce iiice yedir diş macununu sonrada bi güzel yıka :D bendede age of cd si wardı 1. cd döngüsel atık denetimi deip kapanıodu öyle yaptım düzeldi belki işe yarar bi arkadaşta limon artı diş macunu kullandıydı

Edit: ertan la aynı anda yazdık sanırım :D 

neye göre onu yukarı,seni aşağı alıyor.merak ediyom sormadım bi türlü.ayrı bi konu açmiyim dedim.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    verinin sunucuya ulaşma süresine göre demekki ertan benden önce mesajı yollamış ama ikimizde büyük ihtimal kısa süreli aralıklarla cewap butonuna bastık

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    verinin sunucuya ulaşma süresine göre demekki ertan benden önce mesajı yollamış ama ikimizde büyük ihtimal kısa süreli aralıklarla cewap butonuna bastık
    farzet ki farkedilmeyecek kadar aynı sürede bastınız.üstüste mi gelecek yorumlar :P

olmaz diye bişey yok :D

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 757 Toplam Mesaj: 6