Ckeditor Sorunu
-
mvc de kodladığım sisteme ckeditor kurmaya çalışıyorum.
<script src="@Url.Content("~/Content/ckeditor/ckeditor.js")" type="text/javascript"></script>
şöyle import ediyorum.
<textarea class="ckeditor" id="content" name="content" rows="10" cols="80">@Model.Content</textarea>
şöylede kullanıyorum.
editor barı geliyor textareanın üstüne fakat butonların hiç biri çalışmıyor.textareada herhangi değişiklik olmuyor.
-
hocam mvc bilmem ama web form tarafında.
<%@ Register Assembly="CKEditor.NET" Namespace="CKEditor.NET" TagPrefix="CKEditor" %>
<CKEditor:CKEditorControl ID="CKEditor1" FilebrowserBrowseUrl="ckfinder/ckfinder.html" runat="server"></CKEditor:CKEditorControl>
şeklinde ekliyorum
-
FCN bunu yazdı
mvc de kodladığım sisteme ckeditor kurmaya çalışıyorum.
< ="text/" ="@.">
şöyle import ediyorum.
< name="" class="ckeditor" cols="80" rows="10">@Model.Content>
şöylede kullanıyorum.
editor barı geliyor textareanın üstüne fakat butonların hiç biri çalışmıyor.textareada herhangi değişiklik olmuyor.
<script src="@Url.Content("~/Content/ckeditor/ckeditor.js")" type="text/javascript"></script>
Tilda işareti ~ ~ ~ sıkıntı yapıyor olmalı.. Ben php - ckeditor entegrasyonu yaptığımda script yolunu .../.../ckeditor/ckeditor.js şeklinde gösteriyordum...
Hiç sıkıntı yaşamamıştım..
-
../../ ilede denedim yine olmadı.
zaten js yi görmese editor açılmaz. editor açılıyor fakat hiç bir işlem yapmıyor :|
ayrıca hiç bir hata falanda almıyorum firebugla detaylı inceledim :|
FCN tarafından 03/May/13 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
son bir umutla up :(
-
Install bilgisi bu linkte..
http://docs.ckeditor.com/#!/guide/dev_framed
Ben de ckeditor u textarea ile kullanıyorum..
Textarea yı
<textarea class="ckeditor" name="editor1"></textarea>
şeklinde kullanacaksın..
Sen Textarea ya id de vermişsin.. o id i kaldır... -
SerYolcu bunu yazdı
Install bilgisi bu linkte..
http://docs.ckeditor.com/#!/guide/dev_framed
Ben de ckeditor u textarea ile kullanıyorum..
Textarea yı
< class="ckeditor" name="editor1">>
şeklinde kullanacaksın..
Sen Textarea ya id de vermişsin.. o id i kaldır...id vermesemde,js ile onloadda replace ettirsemde yinede editor barı geliyor ama hiç biri çalışmıyor butonların.
-
Hangi tarayıcı ile test ediyorsun.
Firefox un son sürümü ile test et bir de..
-
SerYolcu bunu yazdı
Hangi tarayıcı ile test ediyorsun.
Firefox un son sürümü ile test et bir de..
oha farklı tarayıcıda çalıştı ama şöyle bişi var. tarayıcı sorunu varsa zipin içerisinde gelen sample klasöründeki örnekler nasıl çalışıyor :| buyüzden hiç farklı tarayıcıda denememiştim.neyse artık bundan sonrasını ben getiririm teşekkürler :D
FCN tarafından 04/May/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Geliştirici dediğin adam, geliştirdiği ürünü farklı test ortamlarında da test eder...
Yoksa sen sadece IE 6 da mı test ediyordun Ckeditor u ? :)