Clash Of Clans Hatası
-
merhaba arkadaşlar, ios cihazda bulunan hesabı bluestacks ile pc'ye aktarıp oynamak istiyorum. tüm herşey tamam kodu alıp girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. biraz araştırdım net bi çözüm bulamadım ağ ile ilgili olabilir diyorlar dnsleri iki cihazdan da temizleyip wifi ile bağladım yine aynı hata, telefonu 3G'ye bağladım yine aynı hata bir türlü çözülmedi, var mı bilen?

-
hoca mzaten ortada köy denen bişey yok. Boşver oynama eğer özel bi durumu yoksa. Ben sana android hesabımdaki 74 level köyü veriyim bedavaya
-
Aktarmaya ne gerek var ki hocam bluestacks ta oyun hesabının kayıtlı olduğu gmaili gir ve oyunu oyna yani bu kadar basit okadar uğraşmana gerek yok :)
-
İmkanın varsa öncesinde android bi telefona aktarmayı deneyebilirsin. Belki sorun bluestackindir.
-
tolgaStain bunu yazdı
Aktarmaya ne gerek var ki hocam bluestacks ta oyun hesabının kayıtlı olduğu gmaili gir ve oyunu oyna yani bu kadar basit okadar uğraşmana gerek yok :)
hocam Apple hesabında kayıtlı oyun ondan böyle sıkıntı oluyo, Google hesabı olsa dediğin gibi giriş yapmak yetiyo :) ios hesabı aktarmak için bluestacks ile yeni boş köy açmak falan gerekiyo ondan öyle benim köy 61 lvl şuan
-
madrew bunu yazdı
İmkanın varsa öncesinde android bi telefona aktarmayı deneyebilirsin. Belki sorun bluestackindir.
edit : tamamdır bu şekilde hallettim sağol hocam
Webci58 tarafından 12/Eyl/15 18:56 tarihinde düzenlenmiştir