folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Clash Of Clans Hatası

Clash Of Clans Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar, ios cihazda bulunan hesabı bluestacks ile pc'ye aktarıp oynamak istiyorum. tüm herşey tamam kodu alıp girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. biraz araştırdım net bi çözüm bulamadım ağ ile ilgili olabilir diyorlar dnsleri iki cihazdan da temizleyip wifi ile bağladım yine aynı hata, telefonu 3G'ye bağladım yine aynı hata bir türlü çözülmedi, var mı bilen?

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hoca mzaten ortada köy denen bişey yok. Boşver oynama eğer özel bi durumu yoksa. Ben sana android hesabımdaki 74 level köyü veriyim bedavaya 

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Aktarmaya ne gerek var ki hocam bluestacks ta oyun hesabının kayıtlı olduğu gmaili gir ve oyunu oyna yani bu kadar basit okadar uğraşmana gerek yok :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

İmkanın varsa öncesinde android bi telefona aktarmayı deneyebilirsin. Belki sorun bluestackindir.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

Aktarmaya ne gerek var ki hocam bluestacks ta oyun hesabının kayıtlı olduğu gmaili gir ve oyunu oyna yani bu kadar basit okadar uğraşmana gerek yok :)

hocam Apple hesabında kayıtlı oyun ondan böyle sıkıntı oluyo, Google hesabı olsa dediğin gibi giriş yapmak yetiyo :) ios hesabı aktarmak için bluestacks ile yeni boş köy açmak falan gerekiyo ondan öyle benim köy 61 lvl şuan

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

İmkanın varsa öncesinde android bi telefona aktarmayı deneyebilirsin. Belki sorun bluestackindir.

edit : tamamdır bu şekilde hallettim sağol hocam

Webci58 tarafından 12/Eyl/15 18:56 tarihinde düzenlenmiştir

Frontend Dev.
Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 6
hata clash of clans 102 hesap taşıma