folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Clickatell Sorunu [Yada Buna Benzer Bir Program]

Clickatell Sorunu [Yada Buna Benzer Bir Program]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

ya beyler SMS gönderme programını kullanıyorum...

yalnız telefonum şöyle bir mesaj geliyor

"Congratulations! You've just received a Clickatell test message. To get your own credits, go to www.clickatell.com, the world's premier messaging operator"

galiba bu miki tuttuğumuz anlamına geliyor ama çeviren olursa sevinirim, birde buna benzer bir program varmı acaba? yani istediğim numara ve isimle SMS gönderme acil lazım ya...

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=clickatell-messenger-pro&lid=1239 burdan indirebilirsiniz programı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    Congratulations! You've just received a Clickatell test message. To get your own credits, go to www.clickatell.com, the world's premier messaging operator
    Bak şimdi bu smsleri program üzerinden gönderiyorsun ya.
    bunun bi limiti var sende o limitini doldurmuşsun yani kredin bitmiş. yeniden üyelik alıp bi daha dene (bilmiyorum işe yarar mı)
    kredi almak için de clickatell e gir diyo o da paralıdır herhalde

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ufukaktas
    ufukaktas's avatar
    Erkek
    Evet arkadasa katiliyorum gondermis oldugu mesaj da Oncelikle tebrik ediyor:) ucretsiz limiti kullandigin icin daha sonrada kendi sitesine girip kredi alabiliceginizi soyluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jevler35
    jevler35's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar bende iki kere gönderdim.

İkisinde de Congratulations! You've just received a clickatell test message. diye bi karın ağrısı geldi.

Tahribat adminlerinden rica ediorum.

Şu programa bi çare bulunda tahribat ın farklı oldupunu gösterelim.

A.L.P.H.I
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    http://mesajvar.gen.tr/ ı dene birde en son çalışıyordu,clickatell yazısı 2003 -2004 de yazılmıştı dökümanlar bölümündende geçerliliğini yitirdiği için kaldırdık boşuna zaman harcamayın clickatellle

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.mesajvar.gen.tr sitesi benim olmaktadır :) ortakla kullanabilirsiniz . bi sorun yoktur mesaj atabilirsin pokunu çıkarmadan habire üyelik alıp alıp beleş kullanacam diye tutturmazsanız iyi olur tutturursanızda hiç acımam çakarım banı 1 ipten 2 üyelik görürsem :D

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

RemotE bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.mesajvar.gen.tr sitesi benim olmaktadır :) ortakla kullanabilirsiniz . bi sorun yoktur mesaj atabilirsin pokunu çıkarmadan habire üyelik alıp alıp beleş kullanacam diye tutturmazsanız iyi olur tutturursanızda hiç acımam çakarım banı 1 ipten 2 üyelik görürsem :D
    -----------------------------

bu sitenin bir uyesi olarak siteden  hiç memnun değilim  kıredi limitim bitti reklamalara tıkladıgım halde kıredi kazanamıyorum forumuda kapamışınız :(

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    karşında remote war hangi sitesi düzgün çalışyıorki :D hele beleş sms olacak :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Yahoonun sms dalgası var beleş beleş ama günde 5 taneyle sınırlı sanırım.Arayın bulursunuz.Program var elimde ama çok az vaktim var.Şimdi koyamayacağım.(Peşimde kovalayan var sanki :D )

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    mesajvardan hayır gelmez sponsor linklerden üye oldum hiçde sms felan vermedi 1 tane beleş sms var benden 5 katını kazandı hadi bakalım
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 10