Clickatell Sorunu [Yada Buna Benzer Bir Program]
-
ya beyler SMS gönderme programını kullanıyorum...
yalnız telefonum şöyle bir mesaj geliyor
"Congratulations! You've just received a Clickatell test message. To get your own credits, go to www.clickatell.com, the world's premier messaging operator"
galiba bu miki tuttuğumuz anlamına geliyor ama çeviren olursa sevinirim, birde buna benzer bir program varmı acaba? yani istediğim numara ve isimle SMS gönderme acil lazım ya...
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=clickatell-messenger-pro&lid=1239 burdan indirebilirsiniz programı...
-
Congratulations! You've just received a Clickatell test message. To get your own credits, go to www.clickatell.com, the world's premier messaging operator
Bak şimdi bu smsleri program üzerinden gönderiyorsun ya.
bunun bi limiti var sende o limitini doldurmuşsun yani kredin bitmiş. yeniden üyelik alıp bi daha dene (bilmiyorum işe yarar mı)
kredi almak için de clickatell e gir diyo o da paralıdır herhalde -
Evet arkadasa katiliyorum gondermis oldugu mesaj da Oncelikle tebrik ediyor:) ucretsiz limiti kullandigin icin daha sonrada kendi sitesine girip kredi alabiliceginizi soyluyor...
-
evet arkadaşlar bende iki kere gönderdim.
İkisinde de Congratulations! You've just received a clickatell test message. diye bi karın ağrısı geldi.
Tahribat adminlerinden rica ediorum.
Şu programa bi çare bulunda tahribat ın farklı oldupunu gösterelim.
-
http://mesajvar.gen.tr/ ı dene birde en son çalışıyordu,clickatell yazısı 2003 -2004 de yazılmıştı dökümanlar bölümündende geçerliliğini yitirdiği için kaldırdık boşuna zaman harcamayın clickatellle
-
www.mesajvar.gen.tr sitesi benim olmaktadır :) ortakla kullanabilirsiniz . bi sorun yoktur mesaj atabilirsin pokunu çıkarmadan habire üyelik alıp alıp beleş kullanacam diye tutturmazsanız iyi olur tutturursanızda hiç acımam çakarım banı 1 ipten 2 üyelik görürsem :D
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------
www.mesajvar.gen.tr sitesi benim olmaktadır :) ortakla kullanabilirsiniz . bi sorun yoktur mesaj atabilirsin pokunu çıkarmadan habire üyelik alıp alıp beleş kullanacam diye tutturmazsanız iyi olur tutturursanızda hiç acımam çakarım banı 1 ipten 2 üyelik görürsem :D
-----------------------------bu sitenin bir uyesi olarak siteden hiç memnun değilim kıredi limitim bitti reklamalara tıkladıgım halde kıredi kazanamıyorum forumuda kapamışınız :(
-
karşında remote war hangi sitesi düzgün çalışyıorki :D hele beleş sms olacak :D
-
Yahoonun sms dalgası var beleş beleş ama günde 5 taneyle sınırlı sanırım.Arayın bulursunuz.Program var elimde ama çok az vaktim var.Şimdi koyamayacağım.(Peşimde kovalayan var sanki :D )
-
mesajvardan hayır gelmez sponsor linklerden üye oldum hiçde sms felan vermedi 1 tane beleş sms var benden 5 katını kazandı hadi bakalım