Clickbank Sistemi Hakkında
-
Arkadaşlar bu yöntem ile internet üzerinden para kazanan arkadaşlar var mı ? ya da iddia edildiği gibi kazanılabilir mi ? aramızda sistemi kullanan ya da daha öncesinde denemiş birileri varsa bilgi verirse sevinirim.
http://www.googlekazanclari.com/
Ayrıca bu sitenin olayı nedir? Sitede bahsedilenlerin gerçeklik oranı nedir ? Görüşlerinizi bekliyorum.
-
herzmaanki şeyi yine söyleyeceğim
be adam okadar çok kazanıyorsun para verip niye site yaptırmıyorsun :D
-
kac kere acıldı.. ufak caplı bi arastırma yapsan dolandırıcılıktan baska bir bok olmadıgını görürdün.
-
O siteyi baya inceledim başka bir yerde de aleyhinde bir yazı görmedim danışmak amaçlı açtım konuyu daha önce açıldıysa özür dilerim ancak arama kısmına clickbank girince şu an için tek gelen konu bu o sebeple eski konulardan haberdar değilim kusura bakmayın.
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------O siteyi baya inceledim başka bir yerde de aleyhinde bir yazı görmedim danışmak amaçlı açtım konuyu daha önce açıldıysa özür dilerim ancak arama kısmına clickbank girince şu an için tek gelen konu bu o sebeple eski konulardan haberdar değilim kusura bakmayın.
-----------------------------
farklı baslıklarla acılmıstır sorun degil :)
sana o kitabı veya türevlerini söyle özetleyebilirim: "e-book yazın, benim yaptıgım gibi blog acıp satın."
musa bey bu isin parasını iyi yemistir, seminer felan da veriyordu.
network marketing & affiliate marketing bana göre zahmetli isler hocam, saadet zinciriyle akrabalıkları da var. niche ürün bulacaksın, onun blogunu kuracaksın ki bu blog ingilizce olmak zorunda, Türk'lere hitaben bir seyler satman cok zor.
ancak o sorunu da bu adamların kitaplarında anlattıgı gibi cözebilirsin. kitaptaki cümleleri degistirip yeni bir e-book hazırlarsın. onun reklamını yapmaya calısırsın, kaba mantık bu sekilde.
benim tavsiyem, yapabilecek daha farklı seyler varken bu ise girme.
-
pekala
-
Var mı bu sistemi kullanan mürit peki bende araştırdım birazda canlı şahidinden duymak daha iyi olur
-
Musa denen adam dolandırıcının tekidir ve bu adam yüzünden premium seo kaynağı satışı yapılamıyor piyasada oluşturduğu algı yüzünden.