Clone Terminator

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Bilgisayarınızda bulunan birbirinin aynısı olan dosyaları otomatik olarak taratıp silebileceğiniz Clone Terminator yazılımını ücretsiz deneyin.

Bugünkü bedava yazılımımız sisteminizde bulunan aynı dosyalardan yalnızca birini bırakıp diğer kopyalarını silebilen ve bu işlemi basit arayüzlü bir sihirbazı ile gerçekleştiren Clone Terminator.

Yazılım sihirbazındaki ilk adımda öncelikle taratılmasını istediğiniz klasörü seçiyorsunuz. Diğer adımda taratma işlemi ile ilgili birkaç ayarı belirliyorsunuz. Üçüncü adım, Scan tuşuna basarak tarama işlemini gerçekleştirdiğiniz bölüm. Dördüncü ve son adım ise tarama sonuçlarının kullanıcılara rapor olarak sunulduğu kısım.

İndirin

::
    Yazılımı bugüne özel olarak ücretsiz indirmek ve kurmak için tıklayın.

Kurulum

Önce indirdiğiniz klasördeki Setup.exe'yi çalıştırın. Hemen bu işlemin ardından Activate.exe'yi çalıştırarak kurulum aşamasını bitirebilirsiniz.

Dikkat:
    Bu ürünü ancak 19 Ocak 2009 saat 10:00'a kadar bilgisayarınıza ücretsiz tam sürüm olarak kurabiliyorsunuz.

Yazılımın Künyesi

İşletim Sistemi: Windows 95/98/98SE/ME/NT/2000/XP/2003/Vista
    Ana Sayfa:
    Enplase Research Corporation
    Dosya Boyutu: 1,16 MB

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 530 Toplam Mesaj: 1