folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Cloud Serverlar Hakkında Tez Çalışması

Cloud Serverlar Hakkında Tez Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Cloud Serverlar Hakkında Tez Çalışması yapıyorum bi arkadaşıma. fakat güzel dökümanlar bulamadım. acaba bu konuyla alakalı bilgisi olan bir mürid varmıdır. yada bu konu hakkında bilgi nasıl alırım. yardımlarınızı bekliyorum

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

cloud sever sanallaştırma türkiyede gerekli dökümanları bulamazsın intelin yeni nesil cpularındaki sanallaştırma aynı anda birden çok işletim sistemide bulut serverdır yani cloud serverler ile alakalı dökümanları http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing adresinden ulaşırsın cloud sunucular hızlı olması avantajı yanı sırsa dezevantajlarıda bulun maktadır cloudlanmış bir websitesi erişimi hızlanmıştır bir okadarda güvenligi azalmıştır. wiki makalelerini okursan detaylı bilgilere erişirsin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

cloud sever sanallaştırma türkiyede gerekli dökümanları bulamazsın intelin yeni nesil cpularındaki sanallaştırma aynı anda birden çok işletim sistemide bulut serverdır yani cloud serverler ile alakalı dökümanları http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing adresinden ulaşırsın cloud sunucular hızlı olması avantajı yanı sırsa dezevantajlarıda bulun maktadır cloudlanmış bir websitesi erişimi hızlanmıştır bir okadarda güvenligi azalmıştır. wiki makalelerini okursan detaylı bilgilere erişirsin

-----------------------------

aynen kardeşim. artık çeviri yaparak bişeyler hazırlıcam. wiki makaleleri faydalı olur muhtemelen.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam tez de bir yenilik beklenmiyor mu sadece çeviri yeterli mi?

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 4