folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Club Penguin Oynayan Varmı? :D

Club Penguin Oynayan Varmı? :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aq miniclipte ilk sırada sürekli club penguin yazıyor.Üye olalım nasıl birşeymiş merak ettik.Çok matrak oyun :) İçinde bir sürü mini oyun falan var.Gazogen gibi birşey İrlandadan hatun buldum dün gece :)) vs vs Başka oynayan yada oynamış varmı? :D

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben oynuyodum bi ara çok matrak oyun harbi. Hala duruyodur acc girerim olmadı :D

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    mauhahu geliom şincik. kufur fln yasakmıs onume gelene soverim. oyunda hersey paralı zaten tinerci modda oynicaz

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    2-3 gün önce dekgeldiydi baktım hertarafta reklamı var dedim heralde paralı salla :)

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    yannız sunu beraber oyniyalım cok fena Tsak geciom milletle ama tek basına zevkli olmuo arkamdan kar topu atıp kovalıo soparlar mauhah

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hangi serverdasın la bende geleyim :)

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ne bilim onume gelene girdim abd şeysinde sol ustten 3. galiba =)

Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 7