CM0102 Mantova 1994
-
Hacilar yeni bir oyun basladim takim 3 ligde. Amacim bir gun Sampiyonlar ligini almak :)
Sizlerle bu yolculugu paylasacagim :)
Iste ilk kadrom

-

palermo bu hale getirdim. bakalım daha nerelere kadar gidicez:)
cagatay09 tarafından 29/Ağu/12 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
amanın bende yarın başlayım bi takıma :D heves ettim bi anda
bizim sapancasporla başlayım bakim (:
-
italyadan baslıyorum bilerek cünkü yabancı sınırlaması yok:)
-
edit. güncellenecektir.
griffin tarafından 30/Ağu/12 01:22 tarihinde düzenlenmiştir -
FM 2008 Oynuyorum :F
İlk senemde Fenerbahçe ile Süper Kupa , Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadım, şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim :D
ikinci senemde ligi averajla ikinci bitirdim türkiye kupasında yarı finalde elendim şampiyonlar liginde ilk 16'da elendim sadece süper kupayı aldım istifa ettim :D
Çek cumhuriyetinden teklif geldi dünya kupasına götürmeyi başardım takımı, dünya kupasında gruplarda 2 puan alarak son sırada tamamladım :D
sonra ispanya milli takımından teklif aldım euro 2012 elemelerinde 12'de 12 yapıp gruplara kaldım halen görevime devam ediyorum :D euro 2012'nin başlamasını bekliyorum :D hedefim kupayı alıp barca yada realin başına geçmek ve ŞL'de kupa kaldırmak :D -
Simdi takimdan birkac oyuncu sutlayacam. Ozelliklerini begenmedim cok zayif. Bosuma para vermeyecegim. Bir tane de oyuncu buldum aldim suer. Onunda ozelliklerini atacam.
Kullandigim taktik 4-1-3-2
DL-DR ilieri cikiyor
Tum orta saha ileriye cikiyor.
Kafama gore maca gore degisiyor bazen. Halen mac yapmadim haril haril bir iki oyuncu ariyorum 100.000 dan ucuz. Birde oyuncular gelmiyor. Yonetimde 1.000.000 euro erdi transfer icin carcur etmek istemedigim icin free ariyorum.
-
-
gelincanlarbirolalım :F
Fm 2008 oynayalım CM 01-02 çok eski gelişmiş özellikler yok basit bi sistemi var :F