folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CM0102 Mantova 1994

CM0102 Mantova 1994

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hacilar yeni bir oyun basladim takim 3 ligde. Amacim bir gun Sampiyonlar ligini almak :)

Sizlerle bu yolculugu paylasacagim :)

Iste ilk kadrom

1

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

palermo bu hale getirdim. bakalım daha nerelere kadar gidicez:)

cagatay09 tarafından 29/Ağu/12 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

amanın bende yarın başlayım bi takıma :D heves ettim bi anda

bizim sapancasporla başlayım bakim (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

italyadan baslıyorum bilerek cünkü yabancı sınırlaması yok:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit. güncellenecektir.

griffin tarafından 30/Ağu/12 01:22 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FM 2008 Oynuyorum :F

İlk senemde Fenerbahçe ile Süper Kupa , Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadım, şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim :D
    ikinci senemde ligi averajla ikinci bitirdim türkiye kupasında yarı finalde elendim şampiyonlar liginde ilk 16'da elendim sadece süper kupayı aldım istifa ettim :D
    Çek cumhuriyetinden teklif geldi dünya kupasına götürmeyi başardım takımı, dünya kupasında gruplarda 2 puan alarak son sırada tamamladım :D
    sonra ispanya milli takımından teklif aldım euro 2012 elemelerinde 12'de 12 yapıp gruplara kaldım halen görevime devam ediyorum :D euro 2012'nin başlamasını bekliyorum :D hedefim kupayı alıp barca yada realin başına geçmek ve ŞL'de kupa kaldırmak :D

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Simdi takimdan birkac oyuncu sutlayacam. Ozelliklerini begenmedim cok zayif. Bosuma para vermeyecegim. Bir tane de oyuncu buldum aldim suer. Onunda ozelliklerini atacam.

Kullandigim taktik 4-1-3-2

DL-DR ilieri cikiyor

Tum orta saha ileriye cikiyor.

Kafama gore maca gore degisiyor bazen. Halen mac yapmadim haril haril bir iki oyuncu ariyorum 100.000 dan ucuz. Birde oyuncular gelmiyor. Yonetimde 1.000.000 euro erdi transfer icin carcur etmek istemedigim icin free ariyorum.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ve ilk resmi macima ciktim 

stat

dhmm tarafından 30/Ağu/12 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gelincanlarbirolalım :F

Fm 2008 oynayalım CM 01-02 çok eski gelişmiş özellikler yok basit bi sistemi var :F

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 9