CMD İle İlgili Bilgisi Olanlar ?
-
Merhaba müridler.
CMD ile birisinin pcsine bağlanmak için araştırıp kullandığım komutlar hata veriyor örnek vermek gerekirse;
net view \\karşı pc ip nosu <== bunu komutu kullandığım zaman yaklaşık 10 saniye sonra şu hatayı alıyorum.
53 Sistem hatası oldu.
Ağ yolu bulunamadı.
139 portundan girmek için net use \\karşı pc ip nosu\ipc$ /u:"" "" <== yine hata alıyorum.
Ama kendi ipimi yazdığımda;
net view \\127.0.0.1
Listede girdi yok uyarısı alıyorum.
Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilecek varsa rica ediyorum şimdiden.
Ayrıca sormak istediğim bir diğer konu ise Prorat'da server oluşturmadan kurbanın ip ve port numaralarını biliyorsanız kurbanın pcsine bağlantı kuramazmısınız ?
-
abi sen çok geriden geliyorsun.
cmd ile bağlanma çook eskilerde kaldı artık yok öyle bir şey. paylaşımlı klasörleri açık olan pc varsa şansa falan giriyordun işte.
ip numarasını bilsen bile, port serverin portudur bilinecek bir şey yok onda. oluşturduğun serverin portu neyse ona bağlanıcaksın. sen diyorsan server falan oluşturmayacağım sadece server port yazıp girebilir miyim, hayır. çünkü senin kullandığın o prorat clientdir. bağlanmak için komutları alması gereken bi server olması lazım. sen ip adresine belirttiğin portdan bağlanmaya çalışacaksın ama senin clientına cevap verecek server programı olmazsa sadece bağlanılıyor... kısmını görürsün, yani olmaz.