.Cmp Uzantısını Açmak
-
arkadaşlar bi eğitim seti indirdim .nrg idi ilk uzantısı neyse onu isobuster ile açtım ondan sonra çıkan dosyada .CMP uzantılı dosya çıktı 500mb civarında bunu açabilecek bi program bulamadım nasıl açacağımı bilen var mı acaba
-
http://www.dosyauzantisi.com/cmp-dosyasi-uzantisi
-
ona baktım hocamda bi yere varamadım Cmp_1_2_final_setup.exe yi denedim setup_ai.exe setup_bic.exe bu dosyalar fayda etmiyor
-
Büyük ihtimal "Görsel Eğitim" diye satılan setlerin exesi lazım. Pmden atıyorum.
-
.exe yi denedim, açıyorum bi süre sonra out of memory diyor :S
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
.exe yi denedim, açıyorum bi süre sonra out of memory diyor :S
-----------------------------O zaman sürümü farklıdır malesef.
-
sağolasın hocam ya dosya için , yalan oldu o kadar indirmiştim adam akıllı .avi yapsalar olmazdı sanki .cmp ney a.q adamı deli ediyorlar durduk yere
-
Dosyayı vermemeleri hata olmuş bence. Vermeleri lazımdı mutlaka. Linklerin olduğu siteyi araştır istersen.
-
hocam var ama hem senin ki hem o verdikleri gorsel.exe yi çalışıtırıyorum klasörün içinde out of memory diyor 30 saniye sonra 900k bellek kullanıyor gözüküyor 30 saniye sonra kapanıyor meret 4 gb ram var out of memory diyor şaka gibi valla
-
bu kardes php egitim dosyası indirmis :) ama dosyaları winrarla cıkarmıs galıba :) iso dosyasını daemon tools la acarsan calısır