C#.Net Web Browser
-
proğramlamadan bilen arkadaslar bana bu programda yapılan yanlış hataları söylermisiniz hertürlü yargıya açıgım ha unutmada tasak olsun diye yazmayın kırıcı olabilirim burda ciddi bir konu için yardım istedim ok
http://dosyam.net/?id=5ousoh
-
Hoca programin kodlari nerde ? exe ye bakip kodlari gorebilecek dogaustu guce sahip degiliz...ek olarak sunu soyliyim ,birkac video izleyip surukle birak ile browser yapmayla is bitmiyor...bana girilen 5sayinin icinde en buyuk ve en kucugu hesaplayan C# programini ucbirim uygulamasi olarak yazsana...sadece kodlari yazman yeterli...hoca kendi iyiliginiz icin ,isin temelinden baslayin,ornegin gecenlerde yine birisi yazmisti birseyler..3tane textbox a girilen degeri ,4.textbox a yazdirmak istiyormus ,arkadasin yaptigi programi gorsen genis birsey ama tabi hazir piyasda var onu alip editlemis,tamam hazir kod kullanilmalidir elbette ama ,once kendi temelini atman gerekir...yani hazir olarak almis yapmis birsuru textbox un text ozelligine diger textlerdeki degeri aktaramiyor,cok temel birseydir bu...senin sorun daha farkli ,kaynak kodlari vermemissin bile ,bizden hatayi bulmamizi soyluyorsun...ha bu arada gecmiste axi de boyle bir browser yapmsti ve kaynak kodlari vermeden hata nerde demisti...oyle iste aklima takildi ;)
Burada biz kimseyi kucuk gormeyiz,hepmiz amator bilince sahibiz ,herkese yardimci olmaya calisiriz ,cevapsiz 1tane konu olmaz ama birazda yazdiklarimizi dikkate alin...buyukluk yapmiyoruz ama bazi noktalarda tecrubelerimiz var bunu gormezden gelmeyin..sozlerimizi dikkate alin.
-
abi dediğin gibi axi'ninde konusunu gördüm
oda yapmış bu o olmasın :l
-
Düzeltmek istiyorum,
seninki web browser değil...
Windows Internet Explorer ı kullanarak bağlantı kurmak...