.Co Domain Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Beyler .co uzantılı jenerik bir domaine sahibim. eticaret sitesi gibi bir oluşum düşünüyorum opencart kullanacağım. co domainin performansı nedir nasıldır.

yakala.co dan bahsetmeyin de atıyorum sosyal medya yazınca sm.co çıkıyor. co üzerine bir web sitesi yapıp google da iyi sonuçlar alan var mı acaba?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Güncel

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Domainin uzantısından çok domainin anahtar kelime olup olmaması önemlidir. Uzantısı eticaret projelerinde güven arz etmesi için kullanıcı tarafından kısmen önemli sayılır ancak iyi bir seo çalışması ve sağlam bir eticaret alt yapısı ile güven ortamı oluşturabilirsen bu tarz negatif gibi görünen durumlar zamanla pozitife dönüşür.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

domainin uzantisi eger bir ulkeye ait ise onemli.

soyle ki;

.ca domainler vardi kanada ya ait uzantiydi, herkes guzel projeler yaptilar para kazanmaya basladilar kanada dedi benim vatandasim degilsen .ca domainini alabilirsin yoksa alamazsin diyerek butun .ca domainlere el koydu.

domain ismi uzantisindan cok yapacagin projeye seo ya daha cok onem ver

orn; limango.com domaini sende olsaydi satmak isteseydin kimse satin almazdi ama guzel bir proje yaparsan degerine deger katarsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Eyvallah peki bir şey daha sorcam bu bahsettiğim domainin com uzantısının sahibiyle görüştüm. 4bin lira teklif ettim ve kabul etti, sizce 4bin lira verip com uzantılısını mı almalıyım yoksa o parayla co ya mı kasmalıyım

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

iyide domain ne. eder yada etmez olayını şuan .co kelimesiyle bilemeyiz ki.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

domain ismini mesaj atabilirmisin ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

domain ismini mesaj atabilirmisin ?

bu comeze yazma heykir o heykler seni

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

)yazdıklarımın tamamı kendi tecrübelerimdir)underzero hocamında bahsettiği gibi domain keyword değilse pek bişey değişmez  önemli olan düzgün bir seo desteği bunun içinde ciddi bir bütçe ayırmalısın mese aylık 200-300 tl gibi ve min 6-7 ay devam etmelisin seo çalışmalarına sonrasında projenide canlı tutabilirsen istediğin yere gelebilirsin

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı

)yazdıklarımın tamamı kendi tecrübelerimdir)underzero hocamında bahsettiği gibi domain keyword değilse pek bişey değişmez  önemli olan düzgün bir seo desteği bunun içinde ciddi bir bütçe ayırmalısın mese aylık 200-300 tl gibi ve min 6-7 ay devam etmelisin seo çalışmalarına sonrasında projenide canlı tutabilirsen istediğin yere gelebilirsin

Domain jenerik, yani keyword atıyorum bende domates.co var adam domates.com un sahibi.

Hoop.
Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 10