Çocuk Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    (Bu hikayede 3-4 ay once 3bolumden olusan bir kurguyla(Özlem-Aşk ve Umut-bu yazi özlem) yazmak istemistim ama vakit bulamadim sadece bir bolumunu tamamladim :) vakit olursa diger 2sinide yazacagim :)

Mono Lisa gibiydi hayallerimiz.İyi-kötü,mutlu-mutsuz belli değildi.Herkes gibide değildi hani ,acıda vardı bizim hayallerimizde,ayrılıkta ve ölümde ve gözyaşı da…mutluluk hayallerimizde farklıydı zaten,tek kaşıkla beş kişi çorba içerdik ya hani ,işte ikinci bir kaşıktı bizim mutluluk kokan hayallerimiz,kral sofraları veya lüks yemekler değildi.Sonra birde senin baban akşamları eve gelirdi,sen küçüktün o zamanlar hayalin vardı hani…ama Ahmet’in hayali gibi değildi seninkisi,Ahmet bir oyuncak istiyordu babasından akşam elinde bir paketle gelse diyordu, oysa sen bir güler yüz bekliyordun,kapıyı açınca sana sarılsa,öpse ve saçını okşasa,hediye senin için mutluluk bardağının taşmasıydı gerek yoktu.Sonra bir sabah Ahmet çağırdı seni babasının aldığı kamyonu gösteriyordu ha birde iyi çocuktu Ahmet ,hatırlar mısın o gün akşama kadar kamyonuyla oynamıştınız,evin karşısındaki elektrik direğinin dibinde kum taşıdınız,kamyonculuk oynadınız,oynatmamazlık etmemişti,paylaşmıştı seninle oyuncağını,sonra akşam ezanı okundu anneleriniz çağırdı sizi ,o anda baban göründü sokağın başında,Ahmet sana ,"baban yine hediye almamış" dedi ,sen bir şey söylemeden koşarak eve gittin kapının çalmasını bekledin heyecanla,kapı çaldı ve açtın ve baban Ahmet’i bir kez daha haklı çıkarmıştı o akşam…sonra bir akşam hangi akşam fark etmez,bıraktın kapıyı açmayı küçüktün daha çocuktun farklıydın…eski mahallede karşılaştık ya geçen gün seninle eski günlerden konuştuk anılarımızı hatırladık…o zaman çocuktum söyleyemedim sana ,ben çok iyi anlardım seni,babandan beklediğin hediyeyi ama söyleyemedim işte ,sonra sen vazgeçtin bıraktın çocuk olmayı,çok geçmedi zaten bir süre sonra bende vazgeçtim çocuk olmaktan,hatırlar mısın en son ben seni çağırmıştım sabahın köründe benim kamyonla oynamıştık sizin evin karşısındaki elektrik direğinin dibinde…

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    hacı dehşet-ül vahşet ama son kısım biraz çorbaa girmiş yanihani yanlış anlama compü iyliğimizden sölüom olumlu olumsuz olcak son 2 satırı bi daha gözden geçir :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    3 bolumude tamamlayinca rotustan geciririm hepsini :) simdi ugrastirma :D soylediklerini dikkate alacagim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Herşeye rağmen çocuk olmak güzeldir hocam. Her ne kadar çocuk olarak yaşayamasakta kimi zaman o çocuk hiç büyümez içimizde, hep vardır o gözü yaşlı kalbi buruk küçük...
    Çok güzel hocam yazın. Devamını bekliyorum.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Güzel eline saglik (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Hımm...

Anladım hocam hem de çok iyi anladım ;)

copy
Toplam Hit: 1100 Toplam Mesaj: 6