Çocuklar İçin Kurslar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Önceden buna benzer bir konu açmıştım fakat istediğim cevapları alamadım, umarım bu konuda alırım.

Sorum şu, 1.sınıfa giden bir çocuk için İstanbul Avrupa yakasında resim,müzik,heykeltraş,dans,oyunculuk, yakın dövüş gibi hocasına kefil olacağınız yerler var mı? Daha önceden birkaç ay taekwondo yaptı fakat hocası öyle çocukları eğlendiriyordu yani konusu adına kattığı birşey yoktu, birşeyler katabilecek hocalar ve kursları, bu kurslarını adreslerini talep ediyorum. Bakırköy, taksim gibi ulaşımı kolay yerler tercihim tabi malum yorgun adamım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Aksarayda Pertevniyal Spor Klübü var yazdır oraya eleman basketçi olsun.. memlekette basketbol alanında çok fena yükseliyorsun.. hocalar falan iyi 4 sene orda takıldım takımdaydım falan aygır gibi oldum. yanında yüzmeye falanda yollasan tadından yenmes....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi satranç kursu var, benim ve JPriest'in yakından tanıdığımız milli sporcu bi satranççı arkadaşımız var. Doğan Reyhan (STAR!)

İstersen bi ara iletişime geçip bilgilendireyim seni?

yardırmak bizim işimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    erdoganb bunu yazdı

abi satranç kursu var, benim ve JPriest'in yakından tanıdığımız milli sporcu bi satranççı arkadaşımız var. Doğan Reyhan (STAR!)

İstersen bi ara iletişime geçip bilgilendireyim seni?

çok iyi olur, şimdilik yerini söyleyebilirmisin ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Özel mesaj gönderdim, umulur ki yardımcı olabiliriz.

Twitter: @CanKirca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

yakın dövüş için kurs aramalarım sürüyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam cocugu neden siddetli spora yoneltiyorsun :) ne guzel kurslara ornek vermissin tiyatro ve oyuna yonlendirebilirsin veya yuzme kursu olabilir ilerde isine yaricak sporlar olsun bence

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    hocam cocugu neden siddetli spora yoneltiyorsun :) ne guzel kurslara ornek vermissin tiyatro ve oyuna yonlendirebilirsin veya yuzme kursu olabilir ilerde isine yaricak sporlar olsun bence

tutupta kickbox a yazdırmayacağım, uzak doğu dövüş sanatları felsefesi dediğinin tam tersi öğretiye sahip, o nedenle kefil olacakları hocaları soruyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

sadece spor alanında düşünme hocam.

müzik olabilir. zeka geliştirici çeşitlli yerller var orada eğitim alabilir. çocuklar için kültürel geziler / toplantılar oluyor oraya yönlendirebilirsin.

günümüzde çocuk için en önemli eğitimlerdden bir taneside dil, bence bir an önce dile yatırım yapsan ileride pişman olmazsın.

dokunmak sanattır.
Toplam Hit: 941 Toplam Mesaj: 9