Çocuklar İçin Kurslar
-
Önceden buna benzer bir konu açmıştım fakat istediğim cevapları alamadım, umarım bu konuda alırım.
Sorum şu, 1.sınıfa giden bir çocuk için İstanbul Avrupa yakasında resim,müzik,heykeltraş,dans,oyunculuk, yakın dövüş gibi hocasına kefil olacağınız yerler var mı? Daha önceden birkaç ay taekwondo yaptı fakat hocası öyle çocukları eğlendiriyordu yani konusu adına kattığı birşey yoktu, birşeyler katabilecek hocalar ve kursları, bu kurslarını adreslerini talep ediyorum. Bakırköy, taksim gibi ulaşımı kolay yerler tercihim tabi malum yorgun adamım.
-
Aksarayda Pertevniyal Spor Klübü var yazdır oraya eleman basketçi olsun.. memlekette basketbol alanında çok fena yükseliyorsun.. hocalar falan iyi 4 sene orda takıldım takımdaydım falan aygır gibi oldum. yanında yüzmeye falanda yollasan tadından yenmes....
-
abi satranç kursu var, benim ve JPriest'in yakından tanıdığımız milli sporcu bi satranççı arkadaşımız var. Doğan Reyhan (STAR!)
İstersen bi ara iletişime geçip bilgilendireyim seni?
-
erdoganb bunu yazdı
abi satranç kursu var, benim ve JPriest'in yakından tanıdığımız milli sporcu bi satranççı arkadaşımız var. Doğan Reyhan (STAR!)
İstersen bi ara iletişime geçip bilgilendireyim seni?
çok iyi olur, şimdilik yerini söyleyebilirmisin ?
-
Özel mesaj gönderdim, umulur ki yardımcı olabiliriz.
-
yakın dövüş için kurs aramalarım sürüyor.
-
hocam cocugu neden siddetli spora yoneltiyorsun :) ne guzel kurslara ornek vermissin tiyatro ve oyuna yonlendirebilirsin veya yuzme kursu olabilir ilerde isine yaricak sporlar olsun bence
-
h2run bunu yazdıhocam cocugu neden siddetli spora yoneltiyorsun :) ne guzel kurslara ornek vermissin tiyatro ve oyuna yonlendirebilirsin veya yuzme kursu olabilir ilerde isine yaricak sporlar olsun bence
tutupta kickbox a yazdırmayacağım, uzak doğu dövüş sanatları felsefesi dediğinin tam tersi öğretiye sahip, o nedenle kefil olacakları hocaları soruyorum.
-
sadece spor alanında düşünme hocam.
müzik olabilir. zeka geliştirici çeşitlli yerller var orada eğitim alabilir. çocuklar için kültürel geziler / toplantılar oluyor oraya yönlendirebilirsin.
günümüzde çocuk için en önemli eğitimlerdden bir taneside dil, bence bir an önce dile yatırım yapsan ileride pişman olmazsın.