COD 2 Wall Hack Veya Aim
-
Cod 2 de pb yakalanmaz 1.3 de oynanan aim veya wall hack olan varsa paylaşabilr mi?
-
online oynadigin oyunda niye hile kullanip butun aile buyuklerine kufrettiriyorsun
-
cod mw2 de servere yakalanmayan ve virssüz hack için çok aramıştım ama sonunda gavur sitelerinde buldum
adamlar her private servere özel düzenliyorlar hackleri türkler gibi içine virüs de basmıyorlar
ama bulmam okadar uzun sürmüştüki (sanırım sitede tüm fps oyunlarının hackleri vardi)
ömrümü geçirsem bulamam şimdi hoca :(
karşındaki sana 100 kere üst üste hs atinca o hırs la bağdatı sormadan buluyor insan
(not: bana hack açmayana bende açmam zaten fps oyunları alayı hacker....)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
online oynadigin oyunda niye hile kullanip butun aile buyuklerine kufrettiriyorsun
-----------------------------+1
-
venom88 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------+1
-----------------------------belki haklı sebebi var adamın...
-
bak şu işe ya. küfür alanında kendimi geliştirmemde katkıda bulunan insan ne kötü beylelerin bacı anasına :|
-
Ben durduk yere asla hack kullanmam ama bazı serverlar var ki adminler uğramıyor adamlarda serverda sabah akşam aim le oyun oynuyorlar. Ben onlara azmı sövdüm. Ama sövmek çözüm değil bana yaptıklarını onlara yapmam lazım. Birçok hile buldum ama hepsi pb yakalıyor. Bu elemanlarda büyük ihtimalle para ile satın alıyorlar, gelip bizim oyunumuzu mahvediyorlar. Bu adamlara ne yapmak lazım?
-
serverını değiştir alternatifini de vereyim hatta oynasana.com
-
Belki adamın bazı şahıslara gıcığı var. (serverda)
-
Tengri bunu yazdı:
Belki adamın bazı şahıslara gıcığı var. (serverda)
-----------------------------özo hiç kimse anlamadı az önce benim hesabımdan yazdığını, bari avatarı değiştir lan :|