COD 6 Modern Warfare 2 Kurulumu Yardım
-
sa arkadaslar bugun bi arkadastan cod 6 dvdlerini aldım simdi kurmaya calısıyorum, steam diye bişe war bilirsiniz . hesap olusturma falan bir sürü sacmalık. hiç birsey anlayamadım, hesap olusturuyorum girdiğimde hata veriyor . bunu yapmadan nası kurabilirim, yada bunu nasıl yapabilirim . 12.30 dan beri ugrasıyorum :(
-
hocam dvd 1 i kuruyorsun dvd 2 dekileri kopyalayıp kurulum klasörüne atıyosun. değiştirilsin diyosun. tmmdır.
-
dvd1 den setupa giriyorum, kuruluma basladıgında steam zımbırtısı geliyor hemen ..
-
kimse kurmadımı arkadaslar bu oyunu
-
internetten multiplayer crack dosyasını indirip içine atıcaksın crack olcak ondan sonra steamden üyelik alıcaksın ve giriş yapıcaksın orada add game var oraya basıcan ordan multiplayer.exe yi seçiceksin cod6 nın multiplayer dosyasını seçiceksin yani ok tuşuna basıcaksın eklencek sonra çift tıklayıp giriş yapıcaksın ben oyun çıktıktan 1 hafta sonra aldım o günden beri multiplayer veya single olarak steam üzerinden oynuyorum ayrıntılı olarak dinlemek istersen pmden msn adresini yolla orada halledelim.
-
steam olmadan olmazmı
-
razor 1911 klasörünün içindeki setuptan kuracaksın dvd 1 i. dvd 2 yi kurulum klasörüne kopyala. sonra değiştirilsin de.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
steam olmadan olmazmı
-----------------------------tabikide steamsız olur steam online oynamak icin.