COD 6 MW2 İndirdim Fakat Rusça
-
İngilizce yahut Türkçe hatta olmadı Almanca dil paketine dahi razıyım.Yardım edin lütfen :|
-
senin makine ne zamandan beri onları kaldırıyor:|
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
senin makine ne zamandan beri onları kaldırıyor:|
Low quality'de oynayacaktım abi ya.Sağol ama yani yine hatırlattın fena moral oldu :D -
registryden modern warfare 2 kısmını bul (büyük ihtimal current user ya da local machine'in içindedir) orada dil kodu vardır onu 1033 yaparsan ingilizce olur. ya da mw2 config dosyalarından (belgelerim ya da appdata) dil ayarı olabilir ru yu en yaparsan düzelir.
-
http://www.dl4all.com/search/Modern+Warfare+2+English+Language+Pack+Pc.html
Buyur bi bak istersen.
-
Bir tane de ben buldum bakayım.Teşekkürler yazdıklarınızı da deneyeceğim,neticeyi bildiririm.Fakat şu an için oyunu yeniden kurmam gerekiyor gibi görünmekte,zira kurulan bütün dosyalarını anasını sikmiş bulunuyorum.Tekrardan teşekkürler
-
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. Ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan?
-
Sencer bunu yazdı:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. Ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan?
-----------------------------ohh oynayamadı :D zuhaha :D
-
lalada bunu yazdı:
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------ohh oynayamadı :D zuhaha :D
Sana prim vermemeye yemin edip de gelip foruma yazan aklıma sokayım :/