Cod Black Ops 2 Crack Problemi Çözüldü Mü ?
-
beyler bu oyunda direk crack yapınca çalışmıyor. gogıldan baktım update paketi filan paylaşanlar olmuş.
1-2 yöntem denedim ama yemedi kesin çözümü bilen var mı deniyen oynayıp bitiren anlatırsa çok süper olur
-
Crack bendede sorundu ben öyle sanmıştım ama Nvidia nın beta driverlarını yükleyince girmişti oyuna hocam haberin olsun
-
zombisini oynayabiliyomuyuz
-
Ka1nsha bunu yazdı
Crack bendede sorundu ben öyle sanmıştım ama Nvidia nın beta driverlarını yükleyince girmişti oyuna hocam haberin olsun
link alabilir miyim hocu ?
gerçi benim ekran kartı nvidia değil ki :/
Kreyzi tarafından 09/Şub/13 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim arkadaşlar çözmüştü.Bitirdiler hatta o gün. Kendilerine ulaşırsam yazarım buraya gerekli bilgileri.
edit:sordum skidrowdan önce cracki sonra da updateleri sırayla indirip yapman lazım dedi arkadaş.
whopper tarafından 09/Şub/13 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
whopper bunu yazdı
Bizim arkadaşlar çözmüştü.Bitirdiler hatta o gün. Kendilerine ulaşırsam yazarım buraya gerekli bilgileri.
çok makbule geçer hocu
up olsun
-
ben ctrl c ctrl v yle yapmistim sorun cikmamisti. ilginc..
-
Bende bi ara yükledim crack falan buldum oyun açıldı fakat üç bölüm sonra oyuna girmez oldu. Araştırdım reloaded grubunun yaptığı cracklerde
hep bu sorun görülüyomuş düzeltemediler bir türlü. Şu an oyunu sildim fakat herhangi bir çözüm bulunursa tekrar yükleyip oynamak istiyorum.
Takipteyim.
-
http://www.kancablog.com/2012/11/black-ops2-unhandled-exception-caught.html
çözüm arayanlar uygulasınlar işe yarıyor.
-
Bende bir crack'ı mevcut, bilgisayarın tarihini 13 Kasım 2012 yapmadıktan sonra düzgün çalıştırmıyor.