folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder COD Black Ops Zombi Modu [Soru]

COD Black Ops Zombi Modu [Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,

Bir arkadaşımla birlikte Playstation 3'te Black Ops'u Zombi modunda oynuyoruz fakat bu mereti nereden kayıt ediyoruz. İlerleyip ilerleyip en ufak hatada yine en baştan başlamak sıkıcı bir hâl alıyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam o modu bende oynadım.Kaydetme yok ki.yani skor yapmaya çalışıyorsun.Her öldüğünde sıfırdan başlıyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam o modu bende oynadım.Kaydetme yok ki.yani skor yapmaya çalışıyorsun.Her öldüğünde sıfırdan başlıyorsun.

-----------------------------

Anladım hocam, oyunun amacının bu olduğunu bilmiyordum. 

Teşekkür ederim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw bende pat diye donup kalıyo oyun pc yi resetlemek zorunda kalıyorum kasma felan yok çokda güzel oynanıyor ama  olmadık biyerde donuyor oyun resetliyom pc yi :S

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 4