Codecanyon Gelirden Çok Fazla Kesinti Yapıyor
-
Codecanyonda bir kaç adet oyunum var. Oyunlar 13 dolardan satılıyor.
Birisi oyunu aldığı zaman bana 3.59 dolar kalıyor. Yani 13 dolarlık oyundan benim kazancım 3.59 dolar. Envato satılan ürünün %30'unu alıyor diye biliyorum ama geri kalan parayı hangi kesintiler sebebiyle alıyor bilginiz varmı ?
Mail gönderdim envatoya ama kim bilir ne zamana geri dönüş yaparlar.
-
13$ dan 3.59 mu veriyor ,* çok komik hocam sömürüyor resmen
-
GoldenBoy bunu yazdı
13$ dan 3.59 mu veriyor ,* çok komik hocam sömürüyor resmen
Sorma hocam ya bu kadar kesintiyi neye yapıyor anlamıyorum.
-
Bütün aracı firmalar haram yer.
-
Codecanyona bende bir ara koymayı düşünmüştüm ama kesinti yüzünden vazgeçtim. 13 doları oyun için az buluyorum. Grafiği menüleri reklam ve play servis entegreleri fizik motoru vs uğraşıyorsun template gibi çok satmıyorda üstünede hayvan gibi kesinti yapıyorlarmış.
Oyunlarını neyle yazıyorsun ?
-
Keyr00t bunu yazdı
Codecanyona bende bir ara koymayı düşünmüştüm ama kesinti yüzünden vazgeçtim. 13 doları oyun için az buluyorum. Grafiği menüleri reklam ve play servis entegreleri fizik motoru vs uğraşıyorsun template gibi çok satmıyorda üstünede hayvan gibi kesinti yapıyorlarmış.
Oyunlarını neyle yazıyorsun ?
Codecanyon dışında Chupamobile, Codester, Sellmyapp sitelerinde de oyunları yayınlıyorum ama codecanyon biraz daha iyi verseydi iyiydi.
Unity3D ile oyun geliştiriyorum. -
13 dolarda değil üstüne birde kvd alıyorlar,ama 3,59 da yanlışlık vardır hocam.
-
h0rtl4kk bunu yazdı
Codecanyonda bir kaç adet oyunum var. Oyunlar 13 dolardan satılıyor.
Birisi oyunu aldığı zaman bana 3.59 dolar kalıyor. Yani 13 dolarlık oyundan benim kazancım 3.59 dolar. Envato satılan ürünün %30'unu alıyor diye biliyorum ama geri kalan parayı hangi kesintiler sebebiyle alıyor bilginiz varmı ?
Mail gönderdim envatoya ama kim bilir ne zamana geri dönüş yaparlar.
olur mu oyle 30 unu alıp 70 verecek :) asama asama levelını yukseltırsın tam rakamı bılmyrm ama 5yuzbın dolarlık satıs ya da yuzbın dolarlık belkı bır mılyonda olabılır o tutardan snra sen sattıgın urunun 70 ını alırsın .
en basta satıs 40 a 60 seklınde gerceklesır envato 40 sen 60 alırsın yada bu 50 mıydı baksana author kısmına yazar orada hepsı zaten bunların. sana verdıgı oranı verdıkten sonra kesıyor toptal vergıyı de vergı ulkesını turkıye sec bırde onlar da onemli. belkı daha yuksek vergı alan bır ulke secılıdır.