folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Codenames Kutu Oyunu



Codenames Kutu Oyunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beratoguz
    beratoguz's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Ekim/2014
    Erkek

    Arkadaşlar Selam,

    Yurtdışında çok yaygın bir hobi olan kutu oyunları maalesef ülkemizde yeni yeni gelişiyor. Bizde 6 aydır yurtdışında çok popüler olan bir kutu oyununu Türkiye'ye getirmekle uğraşıyoruz, sonunda başardık. Oyunla ilgili tanıtım yazımız:

    CODENAMES Avrupa ve Amerika’da hızla trend haline gelen bir kutu oyunu. 2015 yılında piyasaya çıkan oyun o kadar başarılı oldu ki Amazon’un Christmas İndirimlerinde kutu oyunu kategorisinde satış rekoru kırdı. 2 Kişilik versiyonu da olan oyun 10-12 kişilik kalabalık gruplarla bile oynanabiliyor. CODENAMES’i parti ve kelime oyunu olarak tanımlayabiliriz. Oyunun teması gizli ajanlar ve bu temayı oyun mekaniğine çok başarılı bir şekilde yerleştirebilmişler.

    Şimdiye kadar 31 dile çevrilen ve 50’den fazla ülkede satışı yapılan oyun, Ekim ayı itibariyle Türkiye’de satışa çıkıyor ve oyun tamamıyla Türkçe içeriğe sahip. Ayrıca oyuna yardımcı özelliğe sahip Codenames Gadget uygulamasını Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Codenames Gadget uygulaması da tamamıyla Türkçe içeriğe sahip.

    Oyun iki takım halinde oynanıyor. Her takımdan bir kişi ipuçlarını verecek kişi olarak seçiliyor. İpucu veren kişi verdiği ipuçlarıyla ortada bulunan kelimeler arasında bağlantı kurarak takım arkadaşlarına kendi takımına ait kelimeleri buldurmaya çalışıyor. Yanlış ipuçları rakip takıma yarayabiliyor ve en ilginç nüans suikastçı kelimeyi bulan takım oyunu anında kaybediyor. Oyunun detaylı anlatımı için www.codenamesturkiye.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Yeni nesil kutu oyunlarıyla tanışmak isteyen herkes CODENAMES’i mutlaka denemeli. CODENAMES’i D&R mağazalarından satın alabilirsiniz. Satış fiyatı 55 TL. Eğlenceyle kalın.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Bir şeyin viralini yedik gibi ama hadi hayırlsı,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Şubat/2005
    Erkek

    Hemen gidip alalim

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    CODENAMES ha ona göre


    -Antalya / Kaş / Kalkan Kiralık Tatil Villaları - Beni aramadan tatilinizi planlamayın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 3905 Toplam Mesaj: 5
hobi kutuoyunu codenames