folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Codinggame: Programcıların Oyunu

Codinggame: Programcıların Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Hocalar yeni bulduğum bir site :) Çok hoşuma gitti, anında tarikatla paylaşmak istedim :)

Programlama oynu. Henüz çok bir tecrübeye sahip değilim, o yüzden direk kendi sitesinden ne olduğuyla ilgli alıntı yapıyorum

"programming games are turn-based. On each turn, you will get info from standard input (like a map, the enemies, etc.), then your code computes a strategy and writes an action to standard output (like shoot or move).
    For each programming language you're always given a default code to work from.This simple tutorial explains how everything works."

Çeşitli turnuvalar vs oluyormuş. Bu konudan hem birbirimizle yardımlaşalım hem tecrübelerimizi aktaralım :)

http://www.codingame.com/games

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Hocalar yeni bulduğum bir site :) Çok hoşuma gitti, anında tarikatla paylaşmak istedim :)

Programlama oynu. Henüz çok bir tecrübeye sahip değilim, o yüzden direk kendi sitesinden ne olduğuyla ilgli alıntı yapıyorum

"programming games are turn-based. On each turn, you will get info from standard input (like a map, the enemies, etc.), then your code computes a strategy and writes an action to standard output (like shoot or move).
    For each programming language you're always given a default code to work from.This simple tutorial explains how everything works."

Çeşitli turnuvalar vs oluyormuş. Bu konudan hem birbirimizle yardımlaşalım hem tecrübelerimizi aktaralım :)

http://www.codingame.com/games

çizik attım vakit bulunca kaydolucam. Teşekkürler kardeşim.

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

güzelmiş ya işi gücü bıraktım ofisde oyuna daldım resmen :D evde deli gibi oynarım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

bugün fatura kesme günüm

--- oynayamıyorum akşama bakarım.

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
Toplam Hit: 1089 Toplam Mesaj: 4