folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder COH Yordam Giriş Noktası Garip Hata

COH Yordam Giriş Noktası Garip Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Company of Hereos yükleyeyim dedim (THQ) patchleri falan indirdim ama garip bir hata aldım.

Problem nedir fikri olan var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Haci en son çıkan ek paketi standalone. (Tales of Valor)

Senin hata ile ilgili şurda bir dosya vermiş elemanın biri: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1118807

------

Ana oyunu ve opposing fronts ek paketini de içeriyor. Key girip aktifleştirebiliyorsun.

http://cohpatch.relic.com/images/TOV_Logo.jpg

Yama sırası:
    Company of Heroes 2.500 - 2.501.torrent
    Company of Heroes 2.501 - 2.502.torrent
    Company of Heroes 2.502 - 2.600.torrent
    Company of Heroes 2.600 - 2.601.torrent
    Company of Heroes 2.601 - 2.602.torrent

Company of Heroes Tales of Valor kurduktan sonra bu yamaları uygulayıp, istersen hiç crack yapmadan No-DVD/Fixed Image (2.602) ya da No-DVD/Fixed EXE(2.602) ile crack yapıp oynayabilirsin.

Ayrıca şimdi bu oyunun yapımcısı sega tarafından satın alındığı için steam de 2013 model olarak tekrar yayınlanmış.

"Company of Heroes Relaunch"

O sürümü çekip update falan uğraşmadan sorunsuz oynayabilirsin.

----

Sıkılırsanda çok güzel modları varmış:

http://www.moddb.com/games/company-of-heroes/mods

http://www.moddb.com/games/company-of-heroes-opposing-fronts/mods

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bende tekrar yüklüyordum. Aslında o şekilde yükledim de sanırım şu modinterface dosyasını yüklemem lazım. Bitince dener tekrar yazarım.

Company of heros'un 4 farklı versiyonu var ama torrentlerde ilgi az, şaşırdım.

Son zamanlardaki favori oyunum haline geldi ama neden bu kadar az seeder falan var anlamış değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

bende tekrar yüklüyordum. Aslında o şekilde yükledim de sanırım şu modinterface dosyasını yüklemem lazım. Bitince dener tekrar yazarım.

Son zamanlardaki favori oyunum haline geldi ama neden bu kadar az seeder falan var anlamış değilim.

Sebebi belli hocam. Oyunun ilk 3 versiyonu olan Company of Heroes, Opposing Fronts ve Tales of Valor, tanesi 10 liradan satılıyor. Torrent olarak indirdiğinizde yalnızca ilk oyunu multiplayer oynayabiliyorsunuz, diğer iki yükseltilmiş halini orjinal olmadan multiplayer oynayamıyorsunuz.

4. oyun dediğiniz sanırım Company of Heroes 2. Onun daha tam sürümü çıkmadığı için saymaya gerek yok diye düşünüyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Sebebi belli hocam. Oyunun ilk 3 versiyonu olan Company of Heroes, Opposing Fronts ve Tales of Valor, tanesi 10 liradan satılıyor. Torrent olarak indirdiğinizde yalnızca ilk oyunu multiplayer oynayabiliyorsunuz, diğer iki yükseltilmiş halini orjinal olmadan multiplayer oynayamıyorsunuz.

4. oyun dediğiniz sanırım Company of Heroes 2. Onun daha tam sürümü çıkmadığı için saymaya gerek yok diye düşünüyorum.

ben üçlü alıcam bi ara 10 saate torrentten çekmek yerine 10 lira verir alırım orjinal

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

ben üçlü alıcam bi ara 10 saate torrentten çekmek yerine 10 lira verir alırım orjinal

Hocam alacaksanız haberiniz olsun. COH oyununa sunucu hizmeti sağlayan firma sunucularını 7 Mayıs'ta kapatacak. Oyun Steam sistemine aktarılıyor. Oyunları aldığınızda kodlarını Steam hesabınıza ekliyorsunuz. 3 kodu da eklediğinizde eklediğiniz oyunların yanında "Company of Heroes (New Steam Version)" diye 4. bir oyun görünecek. Bu 4. olarak görünen oyun içerisinde kodunu girdiğiniz 3 oyun da olacak. Steam üzerinden indirmek veya steam üzerinden oynamak istediğinizde bu 4. oyunu indirip kurmanız gerekecek :P

Ben kodları Steam hesabıma ekledim ama halen orjinal sunucuları olan Relic Online üzerinden oynuyorum. Sunucu kapanınca DVD'leri olmasına rağmen internetten indirmem gerekecek sanırım :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1585 Toplam Mesaj: 6