folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Cok Acil Wrels Modem Nasil Şifre Koycam Biri Anlatirsa Acayip Sevinirim

Cok Acil Wrels Modem Nasil Şifre Koycam Biri Anlatirsa Acayip Sevinirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar benim airmax modem var wrelsda var ama başklari giriyo cikiyo kotanin anasi aglatiyo kurarken şifre filan koymuştum ama baktim ki yok yeniden kurbadan hemen bi şifre koymam mumkun mu yada en basit yolu yardim PLS

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

İnternet explorer adres çubuğu'na 192.168.1.1 yazıp enter,

Kullanıcı Adı: admin   Parola:password   kabul etmezse parola ttnet yaz parolamı anımsayı işaretle enter,

açılan sayfadan sol menüden kablosuza tıkla altından kablosuz güvenlik'e tıkla

orta kısımda "ağ kimlik denetimi" bölümünü "wpa-psk" seçip altında paylaşımlı şifre bölümüne en az 8 karakterden oluşmak şartıyla  rakamharf farketmez şifreni oluşturup alttan kaydet uygulaya bas.sonra 30 sanie kadar bekle,işlem tamamlanmıştır.bunu yaparken dikkat et sende kablosuz bağlıysan bağlantın kesilecek şifre verdiğin için tekrar bağlan komutu vermen gerekecek,kabloluysa sorun yok..

edit: Wrels değil wireless,kurbadan değil kurmadan, başkları değil başkaları.. dikkat lütfen..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1869 Toplam Mesaj: 2