Çok Acil Yardım!
-
Bilgisayara format attım ama poliçe yazdırırken bu uyarı çıkıyo evet desemde hayır desemde gitmiyor
-
pardon :X yanlis okumusum
-
clipboard'a otomatik olarak veriyi kopyalamaya çalışıyor.
-
windowsun son gücellemesinden kaynaklanıyor dediler program ekle kaldırdan tüm güncellemeyleri kaldırdım yeni aynı başka yerden kaldırılıyomu bunlar ya sapıtıcam ya
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
dayı türkçe konuş anlamıyom şunu şunu yap de -
Hoca şimdi ctrl+c ctrl+v yaparsın ya clipboard'a yani panoya kopyaladığn veri vs alınır.Senin girdiğin web sayfasıda ordan otomatik bilgi alarak sayfaya yapıştırmaya çalışıyormuş yani ctrl+v yaptığını düşün.Onu soruyor güvenlik olarak.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Sorunun bu hocam. Acaba bazen klavye tutukluk yapıyor. Bir klavyeyi değiştir dene
-
yok dayı olay o değil tamam öle birşey ama o değil mesela o sayfadan çıkınca ctrl+v ye basında ploçe kopyalanamaz diye birşey çıkıyo yani önlem de a.q nasıl kaybedecem ben onu tuşlar sağlam
-
microsoft u aradım 1,5 saatlık telefon görüşmesinden sonra çözdük :) onlar beni aradı birde xp yide lisansladım müşteri olarak kendimide kayıt ettirdim her ne kadar korsan kullansamda yaşasın microsoft :)))
-
isvicre sigorta programi degistirmis :)
internet ayarlarini default yap tekrar dene
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------isvicre sigorta programi degistirmis :)
internet ayarlarini default yap tekrar dene
DAyı yeni sisteme geçti onlar yeni sisteme Geçti yeni sistem komple kötü hergün hata veriyo
Toplam Hit: 1442 Toplam Mesaj: 11