Çok Acil Yardım, Domain Sorunum Var :|
-
Arkadaşlar babamın şirketine site yapılırken henüz yazılım bilmiyordum. Dolayısıyla başkası yaptı. Dolayısıyla domaini ben almadım ve domainin bitiş süresini takip etmemişler... Ben bu domaini geri almak istiyorum, şuan başkasının elinde bu domain, yapabileceğim bir şey var mı ? Domaini merak edenler, PM ile isteyebilirler...
-
Hayır alamazsın.
Eğer adam sana verirse satarsa falan alırsın yada o adam zamanı dolunca domainin reglemezse domain boşta kalırsa alırsın.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hayır alamazsın.
Eğer adam sana verirse satarsa falan alırsın yada o adam zamanı dolunca domainin reglemezse domain boşta kalırsa alırsın.
-----------------------------
Hiç sanşım yok mu ya:S bi yolu olmalı :D
-
artık .net i .org u faln la idare edecen. yada alan kişiyle konuşacan. iyi niyetliyse ucuza satar. yoksa satabileceği maksimum fiyata satar
-
sirpence bunu yazdı:
artık .net i .org u faln la idare edecen. yada alan kişiyle konuşacan. iyi niyetliyse ucuza satar. yoksa satabileceği maksimum fiyata satar
-----------------------------İşin kötüsü alan kişiyi de tanımıyorm :| siteye girince başka bir adrese yönlendirme yapmış. Eminaga diye birisi fakat sitesi yabancı site.
-
Şirketler com.tr'lı domain kullanıyor,(Olması gereken) muhtemelen .com'u ellerinde, com.tr'ı alamazlar zaten. Sen de şirket evraklarıyla com.tr'ı tescil edersin.
-
Swool bunu yazdı:
Şirketler com.tr'lı domain kullanıyor,(Olması gereken) muhtemelen .com'u ellerinde, com.tr'ı alamazlar zaten. Sen de şirket evraklarıyla com.tr'ı tescil edersin.
-----------------------------bazı farklı isim kullananlar var.
-
Swool bunu yazdı:
Şirketler com.tr'lı domain kullanıyor,(Olması gereken) muhtemelen .com'u ellerinde, com.tr'ı alamazlar zaten. Sen de com.tr'ı tescil edersen.
-----------------------------bilyorum .com.tr olması gerektiğini ve tescil edilemeden alınamadığını, sağ ol. fakat bunu sormuyorum. Bu site tüm kartvizitlere bastırılmış bir site, hadi yeni kartvizitler değiştirilir ama eskiler mümkün değil :D
Ama neyse ki sitenin 2 domaini var, 1.den ulaşamayanlar 2.den ulaşırlar.
-
hacım bak burda da firma batmış :D 6 ay falan demişlerdi heheh
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=domain&folderid=77792
allah kolaylık versin ama alan adını alanı bul bence..
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------hacım bak burda da firma batmış :D 6 ay falan demişlerdi heheh
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=domain&folderid=77792
allah kolaylık versin ama alan adını alanı bul bence..
-----------------------------bu farklı bir konu ama yine de sağ ol. Alan adını alanı bulsam zaten...