Çok Çok Acil Bi Durum - SBS
-
Hocalar yeğenim sbs'ye girmiş.
sonuçlar acıklanmıs fakat ben bişey anlayamadım
yardımcı olanlara teşekkürler.
http://a1107.hizliresim.com/11/7/26/2893.jpg
Telefon bekliyor bi yardımcı olsanız çok makbüle geçer.
Mülakat kazandı falan ne demek
bi yere yerleşemedi deme şuan ?
-
Yedek alandasınız yazan yere gidebilir okuyabilir,mülakat yazan yerede girip mülakata gircek.
-
Salim bunu yazdı:
-----------------------------Yedek alandasınız yazan yere gidebilir okuyabilir,mülakat yazan yerede girip mülakata gircek.
-----------------------------yedek yazan yere girdimi yani ?
-
1.tercihi kazanamamış,
2. de 76 kişi kazanıp gitmezse filan anca yiğenine sıra geliyor,
3. 4. 5. 6. 7. de aynı şekil,
8. ye de mülakata hak kazanmış. benim anladığın o.
da bunları sende anlamışsındır zaten, sen neyini anlamadığını sor istiyosan öyle yardımcı olalım.
-
yedek derken anlamadım.
yedek yani giremedi deme oraya. ?
mülakat neyin nesi onu anlayamadım
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
yedek derken anlamadım.
yedek yani giremedi deme oraya. ?
mülakat neyin nesi onu anlayamadım
-----------------------------mülakatı bilmiyorum ama yedek dediği şey o okulu asıl kazananlardan biri girmek istemezse o okula sen girebilirsin hee şu da var yedeğinde sırası var yani yedekte kaçıncı sıradasın bunu öğrenmelisin okullara gidip.mesela yedekte 1. sıradaysan o okulu kazananlardan kayıt olmak istemeyen biri varsa sen kaydolabilirsin 2.sıradaysan okulu kazananlardan 2 kişinin kayıt olmaması lazım ya da yedeğin 1.si ve kazananlardan 1i benim zamanımda böyleydi yani.
-
hocm birincisini kazanamamış. diğerlerinde yedek listesinde yani mesela 6. tercihi ele alalım eğer okula 3 tane asıl kazanan kişikayıt yaptırmaz ise yiğenin sonuncu yedek olarak okula girebilecek..
Milakat hakkı kazandınız demek bi nevi kazanmış ama o okul kazanan öğrencileride yetenek sınavına sokuyor(mülakat) yani yiğenin oraya gittiğinde davranışlarınla, tavır ve hareketlerinde sınav olacak..Eğer onuda geçerse orada kalabilir..