Çok Fazla Model Denemesi Sorunsalı
-
müridler rowell s-534 marka 7'inç bi tablet var sıfırlama ekranında kalıyor sıfırlayamıyorum varmı çözüm önerebilcek
Resimdeki gibi kalıyor

Normalde böyle gelmesi gerek

ama gelmiyor :(
-
o ekrandayken bi tus kombinasyonu yapmalisin tekrar. yamulmuyorsam ses kisma + power yada ses arttirma + power yapmalisin tekrar bi dene
-
KaRaKuLe bunu yazdı
o ekrandayken bi tus kombinasyonu yapmalisin tekrar. yamulmuyorsam ses kisma + power yada ses arttirma + power yapmalisin tekrar bi dene
yok hocam olmuyo :(
-
ünlemli android ekranında 15 sn kadar bekle sonra sesarttırma ve ses azaltma tuşlarına aynı anda 2 saniye kadar bas. Olmadı mı bas çek. yine olmadıysa dene tekrar. Biraz sıkıntı ama geliyor sonra.
-
Bende poly pad tablet vardı böyle anlamsız hatalar oluyordu arkada reset tuşu var olmalı.
-
deja-vu bunu yazdı
ünlemli android ekranında 15 sn kadar bekle sonra sesarttırma ve ses azaltma tuşlarına aynı anda 2 saniye kadar bas. Olmadı mı bas çek. yine olmadıysa dene tekrar. Biraz sıkıntı ama geliyor sonra.
yok hocam buda olmadı
-
Mycity bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
yok hocam buda olmadı
cihaz kapalı konumdayken ses kısma (olmazsa ses açma veya varsa home tuşu) ve güç tuşlarına aynı anda basarak başlatmayı deneyin.
alıntıladım. birde bunu dene
-
deja-vu bunu yazdıMycity bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
yok hocam buda olmadı
cihaz kapalı konumdayken ses kısma (olmazsa ses açma veya varsa home tuşu) ve güç tuşlarına aynı anda basarak başlatmayı deneyin.
alıntıladım. birde bunu dene
hocam home tuşu yokda bunda 3 tuş var ve bu zaten yaptığım bişey :) ses açma + powere basınca çıkıyo ama öyle kalıyo ondan sonra başka bişey daha yapıyorduk ama ne daha önce gelmişti böyle bişey buluştum