folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcıtavsiyesi

Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcıtavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazakhakani
    kazakhakani's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar.

Evde kullanmak için tarayıcı özelliği olan  (500 -600 tl geçmeyecek)  lazer yazıcı almayı düşünüyorum.

Benim aklımı kurcalayan şey yazıcıyı aldıktan sonra bi o kadar da toner parası vermek. Toner dolumunda sıkıntı yaşamayacağım yazıcı tavsiyeniz var mıdır ?

Biraz araştırma yapınca tonerlerde counter olayının olduğunu ve çip felan değişmesi gerekitğini gördüm, ayrıca drum denen bir aparatında arızalanabildiği eğer tonerle tümleşik drum yoksa drum u da değiştirmek gerektiğini felan gördüm.

Kısaca  yazıcıyı aldıktan sonra astarı yüzünden pahalı olacak bişey olmasındiyorum.

Var mıdır tecrübesi, tavsiyesi olan

ama'ların öncesi pişmanlık sonrası mazerettir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

İş yerinde Samsung scx bişe kullanıyorum gayet memnunum 20 tlye dolduruyorum toneri. Edit.drum bir kere değişti oda 20 tlye

frq23 tarafından 31/Ara/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

YalnızAdam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Epson l serisine bak senin derdine cozum. Istersen fotograf bile basarsin 1 yilda toner moner akline gelmez gelsede zaten 70 mlsi 20 tllik murekkep. Bu arada puskurtmeli yazici ama kendinden tanki var 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazakhakani
    kazakhakani's avatar
    Erkek
    frq23 bunu yazdı

İş yerinde Samsung scx bişe kullanıyorum gayet memnunum 20 tlye dolduruyorum toneri. Edit.drum bir kere değişti oda 20 tlye

Eğer bunun da toneri dedğin gibi doluyorsa alınabilir.

http://www.n11.com/samsung-kablosuz-scx-3405fw-lazer-yaztarfotfax-a4-P38505563

Peki Hocam dolum toner garantiyi bozar mı bilginiz var mı ?

oksijenönerin mantıklı geldi onları da inceleyeceğim.  Kartuş fiyarları da gayet uygun

http://www.hepsiburada.com/liste/epson-l210-tarayici-fotokopi-murekkep-tankli-yazici/productDetails.aspx?productId=bd500136&categoryId=4#engine=prudsys

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=epson+l+serisi

ama'ların öncesi pişmanlık sonrası mazerettir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bitmeyen karttuş... Kesinlikle tavsiye ederim. Çok fonk. bi lazer yazıcı tarayıcılı wifi bağlantılı istiyorsan 600 tl civarı Ben 350 ye aldım 4 ayda 5 top a4 kağıtı ve 100 tane fotoğraf kağıtı bitirdim daha en ufak problem yaşamadım. Mürekkep bittikçe tankı kendin dolduruyorsun.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

çok fonksiyonlu değil ama mono lazer yazıcı tavsiye edeyim. brother hl1111.

Toneri en tasarruflu kullanan budur heralde. ve toneri 50 lira civarındaydı. yani dolum falan gibi riskli ve kaçak işler yapmadan kafan rahat kullanabiliyorsun. Ayrıca ben alalı bir yıl oldu, daha toner bitmedi.

Klasik öğrenci ihtiyaçlarına kullanıyorum. 500-1000 sayfa çıkartabilidiğini söylüyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bitmeyen kartuşlu model tercih etmem karlı olur .2seneden fazla kullandıktan sonra kartuşlardan 1 bozulmuştu.ne baston dersen int cafede çıktı işi xd

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Valla ben l110 u fotograf basmak icin kullaniyorum 300 sayfa a4 fotograf bastim daha tanklar % 20 falan azaldi. Ki normal yazi bassam binlerce sayfa basar. Hicbir lazer bu kadar tasaruflu degil. Kaliteside cabasi lazarle fotograf baskisi almak mumkun degil. Kalitesiz soluk vb. l110 fotografcidan aldigim kadar net cikti veriyor. Artik fotograf basnak icin kagit masrafini hesapliyorum :D 1 a4 2 kurusa geliyor :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Hp m 1132

çakma 85a toner çalıştırıyor. dolum olduğunda gene çalıştırıyor. çakma 85a toner 30 tl. orjinal 85 lira. uzun süredir kullanıyoruz eczanede sıkıntı yok. 

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Çizik renkli lazer yazıcı tavsiyede bende alabilirim 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 10