Çok Fonksiyonlu Yazıcı Tavsiyeleriniz ?
-
Müridler Çok Fonksiyonlu(fax,fotokopi,tarayıcı bir arada) Püskürtmeli ve Lazer yazıcı Tavsiyeleriniz nelerdir?
kullandığınız bildiğiniz öneririm dediğiniz yazılar hangisidir? -
Butcen en fazla 150 -200 ytl arasindaysa.. Canon Pixma MX330 veya Brother MFC-490CW(Kullandigim makine.)
-
bunlar püskürtmeli sanırım lazerlere baktım şöyle çok da pahalı çok fonksiyonlu püskürtmeli mi alsam yoksa sadece yazıcı lazermi alsam acaba
-
benim geçen aldığım bi tane var fax ı yok ama çok güzel HP photosmart c4580 100 - 150 liraya bulursun
-
Kardes en iyisi sen lazer al derim . Cünkü püskürtmelinin ikide birde kartusu bitiyo a.q
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------Kardes en iyisi sen lazer al derim . Cünkü püskürtmelinin ikide birde kartusu bitiyo a.q
-----------------------------
evet öyle bir tane vardı bende hp hakkın rahmetine kavuştu bilmeyen lavuğun birine kartuşu doldurttum batırdı bıraktı falan filan o kartuş makinayı bozdu ya onu yaptıracağım açıkçası alırke içime sinmemişti çok fonksiyonlu istiyordum bahane olacak bana şöyle bir şey okudum bir yerde püskürtmeyle 1 kartuşla atıyorum 300 sayfa yazıyorsan lazerle 3000 kadara çıkıyormuş bir kere alayım tam olsun diyorum
Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 6