Çok Fonksiyonlu Yazıcı Tavsiyeleriniz
-
merhabalar sevgili müritler mürideler SMMM lik büromuzda malum yılsonu nedeni ile her mükellef için ortalama 300 sayfa defter dökümü
almamız gerekiyor bu yüzden çok fonksiyonlu ve toneri uzun süre giden yedek parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğimiz bir makine almak istiyorum.
bütcemiz 750 tl dir.
tek toner dolumu ile 10.000 civarı bir makine arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
-
fonksiyonluları beğenmiyorum a.q
iş yerinde 2 yazıcı var
1 tane yazıcılı tarayıcılı fotokopi makinesi aldık 2k ya ama bilgisayara bağlamadım sadece fotokopi kullanıyoruz bilgisayarlara bağlayınca fotokopiyi bilgisayara bağlı bütün yazıcılar kafayı sıyırıyo hepsinin ışıkları yanıp sönmeye başlıyo :D kitleniyor felan bir eziklik içine giriyorlar :))
-
DJ_Alper bunu yazdı
fonksiyonluları beğenmiyorum a.q
iş yerinde 2 yazıcı var
1 tane yazıcılı tarayıcılı fotokopi makinesi aldık 2k ya ama bilgisayara bağlamadım sadece fotokopi kullanıyoruz bilgisayarlara bağlayınca fotokopiyi bilgisayara bağlı bütün yazıcılar kafayı sıyırıyo hepsinin ışıkları yanıp sönmeye başlıyo :D kitleniyor felan bir eziklik içine giriyorlar :))
hocam 3 tane de bizde var mam eskidiler artık saglam bi mkine alip 3 pc ye onu bağlicm ama mecburen fotokopili olması lazım