Çok Geç Artık.... Hem De Çok...
-
Yaşam ile ölümü düşündüm kör karanlıkları yıldızların aydınlattığı saatlerde. Çaresizlik yağmurunda zatürree olmuş gibiyim. Ruhum üşüyor tanrım! Bu yüzden; can çekişen umutlarımı cehennem ateşlerinde yakıp arındırmalıyım. Kadrolu ve bordrolu zebani olmalıyım cehennemin 7. katına. Yansın istiyorum kılcal damarlarına kadar benliğim! Kemiklerim bile eriyip aksın Kevser nehrine, ruhumun kalıntıları yasak meyve ağacının köklerine serpiştirilsin gübre niyetine!
Dünyanın rahmini dağıtmalıyım ve her gece feryat figan inlemeleri duyulmalı son birkaç sevabımın, eceli gelmiş sarhoş gibi alkol duvarına işemeliyim en olmadık saatlerde, kafama dayadığım delikli demirle oynamalıyım en büyük kumarımı, hile yapmalıyı ve kaybetmeliyim. Dibi görünmeyen günah denizlerine tüpsüz dalmalıyım mahşer alanında hurilere nanik yapmak içinYalan söylüyorum demeyi ne kadar çok isterdim ama bedenime ayrı, ruhuma ayrı cehennemler gerekiyor. Çünkü zihnimi zehirli fikirlerimden kurtaramıyorum. Zaman ellerimden akan kum tanesi gibi, tutabilmek ne mümkün?. Batan her güneşte ulu orta ırzına geçiliyor hayatımın, zevk sigarası yakıyorum sanma…
Benim bildiklerim başkalarının kaybettiği, sevabına dağıttığı bitişlermiş. Zaten ilk başlangıçtır bitişe giden ilk adım. Koşuyorum farkındayım.
Çok geç artık, hem de çok… Zaten bana hep geç kalınıyor. Erken gelen ise hep dopingli ve cafcaflı yok oluşlar oluyor…Saygılarımla
-
Hojam ne bu dibi görünmez derinlik.Ne bu derdi anlaşılmaz benlik.Ne bu nefse set çekme mücadelesindeki mağlubi sessizlik.Daha gelmedi mi ebedi halsizlik.Hiç gücüm kalmadı nefesim kesilecek sorduğum her soruda aldığım bu nefes niyetine sensizlik....
Ara sıra uçarım hoca.Devam güzel gidiyo...
-
eline sağlık hojam. güzel olmuş
-
güzelmiş.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
dediğim gibi herşeyin birşeyi vardır ama bunun neyi var anlayamadım
-----------------------------Anlamadığınız şey nedir?
-
dediğim gibi herşeyin birşeyi vardır ama bunun neyi var anlayamadım