Çok Güzel 2 Şarkı
-
Evet arkadaşlar benim çok beğendiğim 2 şarkı var
son 4 gündür baya bi dinledim bunları alışkanlık yapmaya başladı artık:)Şarkıları sizlerlede paylaşıp yorumlarınızı almak istedim
iyi yada kötü ne olursa yazabilirsiniz :)şarkıların isimlerinide yazıymde bilen warsa boşuna indirmesin
Orphoned land - norra el norra
The yearning - unknown errorhttp://rapidshare.com/files/124570237/favourite.rar.html
-
İndiriyorum.
Ben de bir tane söyleyeyim, çok güzel bir parça:
Just killing time - Black Label Society
-
teşekkürler bende sevdiğim birtane mix söyliyeyim..
Queen vs miami project - another one bites the dust
Queen - another one bites the dust
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------teşekkürler bende sevdiğim birtane mix söyliyeyim..
Queen vs miami project - another one bites the dust
Queen - another one bites the dust
-----------------------------Üsttekini bulamadım. :/
-
Bikaç gün üstüste dinleyebileceğim türden şarkılar. Sonra şarkının yüzüne bile bakmam :) Aklıma eserse anca..
Teşekkürler.
-
Bi Dinliyim Bakalım benimkisi Müzikte Arabeskte Olur Rap Müzik Haricinde Kalite Yapılmışsa Her kalite Müziği Dinlemeye Yönelik Zevkim vardır.
Edit .. : Malesef Beğenmedim, sanırım benimkisi Çınıltılı Güzel Sesli, Müziği Renga renk olan türler, Böyle Slow Parçaları Beğenmiyorum, Tatu Mesela, Bir çok şarkısını Severim.
Amma Velakin Yinede Teşekkür Ederim.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Bikaç gün üstüste dinleyebileceğim türden şarkılar. Sonra şarkının yüzüne bile bakmam :) Aklıma eserse anca..
Teşekkürler.
-----------------------------
ewet işde bende o bi kaç gün dinliyebileceğim dönemdeyim zaten :)en fazla 2 günüm falan kaldı hissediyorum :P