folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Güzel Bir Filim "SELAM"Gösterimde

Çok Güzel Bir Filim "SELAM"Gösterimde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm

Konusunu gerçek olaylardan alan Selam filmi gösterimde, iyi seyirler arkadaşlar...

http://www.selamfilm.com/selam-hakkinda.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BMwWPFya89g#!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NojaXyVaWHc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=29z4wbgxuWk

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f-GzV3DSxMQ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

cemaat film işine de girmiş bi o kalmıştı zaten :)  kusura bakma ama bir eleştirim var, bu adamların ticarete girmesi, her işlerini para ile yapmaları

hizmet dedikleri olguyu bozmuştur. ama yine de yurtdışında türk okulları açmaları güzel, tanıdığım bir hoca da kuzey ırakta şuan. yurtdışında

hocalık yapmak isteyenleri toplayıp kura çekiyorlarmış, adam da oraya düştü :) şans işte

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

a.selam benim anlamadıgım gavurlar hep müslümanları kötülüyorlar dinci radikal terörist diye ama bizimkiler hristiyanları hic kötülemiyor tamam hoşgörü fln olurda bu kadarda olmaz adamlar ellerinden gelse bütün müslümanları öldürür biraz daha acık gözlü olmalıyız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

a.selam benim anlamadıgım gavurlar hep müslümanları kötülüyorlar dinci radikal terörist diye ama bizimkiler hristiyanları hic kötülemiyor tamam hoşgörü fln olurda bu kadarda olmaz adamlar ellerinden gelse bütün müslümanları öldürür biraz daha acık gözlü olmalıyız.

hocam böyle düşünme. adamlara küçük yaşlardan beri müslüman = terörist, türk = barbar gibi kavramlar öğretiliyor. suçu kendimizde aramamız

gerek. biz ne kendi dinimizi ne de milletimizi doğru dürüst tanıtamıyoruz. yurtdışında yaşayan türklerin yemediği halt kalmıyor, ee bu adamların da

böyle düşünmeleri normal. yabancı arkadaşım demişti, tarih derslerinde türkleri, kötü anlatıyorlar ..o bilinçle büyüyen insana zıt gidersen seni

dışarlar, ama adamlar kazanmak gerek.. neden kazanalım dersen o zaman kuzey kore gibi kapalı bir ülke olursun, güney koredeki kardeşiyle bile

görüşemeyecek duruma düşersin.. 

unbalanced tarafından 30/Mar/13 02:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

kaliteli propaganda izlememek gerek, mazallah.. :)

https://twitter.com/pisikleeet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Senin dediğin olaya bizimdinimiz geleneğimiz müsade etmez.Hz.İsa ya paygamber annesine Meryam ana diyen bi milletin sonucta biz onların değerli ve peygamber olduklarının bilincizdeyiz buyüzden kötülüyemiyoruz.

@ unbalanced

Ben senin gibi düşünmüyorum hacı avrupadaki türklerin yaptıkları ne olabilir kendi tarihlerini hiçmi görmüyor bizim milletimiz hoşgörülü annemin veya babamın bana rumlar ermeniler köpektir şerefsizdir dediklerini hatırlamıyorum aslında birazda bundan kaybediyoruz çocuklarımıza bunları öğretmemiz lazım eminim ki bunca şeyleri görmezden bilmezden gelip burda ermeni köpeklerine onlar bizim kardeşimzi dicek şahsiyetlerde çıkacak.

vesselamm fizlmin özüne gelince ilk bakışta cemaat işi olduğu anlaşılıyor gülene sempati duymam sonuç olraka kimsenin bilmediği yerlerde türk okulları olup islamiyeti yayması güzeldir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam problem zaten o ki, adamlar kendi yaptıkları sömürüleri görmüyor. fransızlar, hollandalılar, portekizliler ... bir sürü bilimumum millet sömürü

için afrikalara gidip insanları köle olarak kullanmış ama onlar sanki öyle bir şey olmamış gibi davranıyorlar, yok sayıyorlar. bizim için ise tutturmuşlar

ermeni soykırımını bırakmıyorlar.. oradaki insanlar robotlaştırılmış (bana göre) onların sistemi böyle, böyle adamlar yetiştiriyorlar, at gözlüğüyle

bakan insanlar çoğu. Asla alternatif nedir bilmezler, neyi doğru biliyorsa onun için o doğrudur çünkü öyle öğretilmiş, başka yolu seçmezler. 

bizim suça gelince; adamlar "siz hala deveye mi biniyorsunuz" diye soruyorlara ya da "ben sizin ülkenizi merak ediyorum, gelmek istiyorum ama

çarşaf giymek zorunda mı olacağım" diyorsa kendimizi yıllardır tanıtamamış demektir. Ben turizm-kültür bakanlığı yerinde olsam türkiye yi iyi şekilde

tanıtmak için uğraşırım. 

gülen cemaatinin yaptığı iş iyi ancak o okullara giden kişiler gariban çocukları değil. Daha önce stv de bununla ilgili bir program izlemiştim,

öğrenciler hep belli kesmin çocukları, milletvekillerinin çocukları bile orada.. bana göre bu bakış açısı yanlış. onlar türkiyede de aynı politikayı

uyguluyorlar. ya zeki olacaksın ya zengin. diğerleri için şans verilmiyor çünkü bir yerlere gelecek adamlar üzerinde çalışıyorlar.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

cemaat film işine de girmiş bi o kalmıştı zaten :)  kusura bakma ama bir eleştirim var, bu adamların ticarete girmesi, her işlerini para ile yapmaları

hizmet dedikleri olguyu bozmuştur. ama yine de yurtdışında türk okulları açmaları güzel, tanıdığım bir hoca da kuzey ırakta şuan. yurtdışında

hocalık yapmak isteyenleri toplayıp kura çekiyorlarmış, adam da oraya düştü :) şans işte

Kardeşim, Paran yoksa Dünya üzerinde 148 tane okulu açman zorlaşırdı. Sebepler dairesinde para bir ihtiyaçtır.

roccocan tarafından 30/Mar/13 11:08 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Evet adamların anlattıkları, bizimle alakası olmayan şeyler tamamen kötülemek amaçlı hareket ediyorlar. bunun içinde genç nesillerine bizleri yanlış kötü ve barbar olarak gösteriyorlar. Onların sevmediği iki sıfat bizde var , Türk ve Müslüman. 

Bence biz kendimizi anlatırken, onların bizi anlatırken kullandıkları yolu kullanmamalıyız. Kendimizi onlara onları kötüleyerek anlatamayız, aksine biz kendimizi, hiçte onların dediği gibi omadığımızı, hoşgörüyle anlatarak yapmalıyız. Böylece hem anlatmış hemde barbar olmadığımızı uygulayarak göstermiş oluruz.

roccocan tarafından 30/Mar/13 11:17 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1255 Toplam Mesaj: 9