Çok Hoş Bi Müzik
-
Geçenlerde biri paylaşmıştı topluca olarak bende aralarından bi tane indirdim.Ben zaten ney sesine bayılırım elimden geldiği kadar arşivliyorum ney ses ve müziklerini.Dinlemenizi tavsiye ederim...
Ağıt
http://rapidshare.com/files/30957079/a__287___305_t.mp3
-
hocam bana ney şarkıları lazım elinde olanlardan yükleyebildiğin kadar yüklermisin mümkünse...
-
Yüklemek biraz uzun sürer onun için vaktim yok ama sana tavsiyem
Önce ares programını downlad et kendileri dosya paylaşım programıdır zaten biliyosundur
Arayacağın şey de "yansımalar" ney ile müzik grubu ben şu anda bunları biliyorum ama bunlardan başka ney sesleri de var elimde ama ne zaman yüklerim bilinmez
Bide forumda biri vermişti enstrumantel müzikler adı altındaydı sanırım
-
Google'dan Süleyman Erguner diye arat,çıkar bir sürü şarkısı
-
arayacagım sağlam kaynaklarım var bakarım onlara...
ney eğitim videoları bulabilecegim biryerler biliormusun?
birde bildiğin ney üflemecilerini yazarmısın
-
ney üfleyicisi olarak arkadaş yukarıda yazmış sanırım kendisi bu işte üstad.Googleda aratırsan bulursun zaten ama ney eğitim videosu biraz zor bulursun herhalde izlenerek öğrenilebilirmi bilmiyorum.
-
Arkadaşlar bende 500 mb lik bir kaç ney albümü var. İsterseniz upload edebilirim.Ama müsait olduğum zaman.Kendinize iyi bakın :)
-
çok güzelmiş hoca saolasın zaten ney gibi enstruman var mı yaaa..
-
ney ile ilgili paylaşımlar bekleriz arkadaşlar
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
ney ile ilgili paylaşımlar bekleriz arkadaşlar
-----------------------------olum ya eski cd lerde 25 tane falan yüklü sanıyordum aklımda kalmış albüm full tek tek cd leri baktım bulamadım ya google de vardır