folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çok İlginç Bir Notebook Klavyesi Sorunu

Çok İlginç Bir Notebook Klavyesi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

selam cemaat,

notebook klavyesi yerinde çalışmıyordu son günlerde birkaç tuş arıza vermeye başlamıştı mesela num9 end filan çalışmıyordu,

bugünse tamamen iletişimi kaybettik. bende klavyeyi tutan tırnaklardan kurtarıp aynı yere emanet bir şekilde koydum yazarken takır tukur sesi dışında bir sıkıntı yok bir çözüm bulamazsam klavyeyi yenileyeceğim mecbur ama bu sorununda sebebini merak etmedim değil.

yerindeyken neden çalışmıyorda bu meret eski yeriyle arasından hava geçincemi artık boşluk oluncamı neyse çalışıyor.

bu durumu anlamlandırmama yardım edecekleri bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam laptop marka ve model yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

hp g6 ama uzun modelinden emin değilim arkadaki kağıt uçmuş 2305et olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

werwer

çünkü görmüş olduğun anakarta tuş komutlarını gönderen film zamanla nemlenir ısınır içi kırılır oksitlenir  birşeyler olur

klavyeyi yerinden çıkarığın için tesadüfen iletim sağlamayan yerler iyi kötü iletime devam eder

ama zamanla tek tek tuşlar çalışmamaya başlayacak çünki o film birkere oksitlendimi kanser gibi her yere yayılıyor ve klavye pert oluyor

içindeki kablo görevi gören siyah şeritler çok hassas bir yapıya sahip birkere koptumu hava aldımı düzen tutmuyor

edit: markası hp demişsin zaten hp lerde ısınma sorunu var klavyenin altındaki aliminyum parçada yumurta pişirebilirsin 3 kişilik

katlanmış olan klavye filmi kesinlikle ısı ve soğuktan iletimini kaybetmiş yada kırılmıştır

zalimadam tarafından 30/Oca/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Tam şerit kitleme muhabbetinin üzerine kibrit kutusunu ikiye katlayıp koydum üzerinede klavyeyi oturttum gene tüm tırnaklardan cillop gibi çalışıyor yeni klavye gelene kadar idare eder. Evet bahsettiğin gibi bu şeritin ucundaki altınımsı iletkenler yok olmaya başlamış sorunda iyi iletememesinden kaynaklanıyordu sanırım şimdi 11 numara iletiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

eğer sadece iletken uçlar oksit bağlamışsa sert silgi ile parlat gitsin klavyeye para verme

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

eğer sadece iletken uçlar oksit bağlamışsa sert silgi ile parlat gitsin klavyeye para verme

silgi ile sildim ama renk değişimi olmadı yok olmuş gibi iletkenler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bikeresinde iyice parlattıktan sonra üstüne pasta ile sıvı lehim sürdüm ve şeritlere paralel olarak lehimi iyice yedirdim kaliteli bir havya ile

mis gibi müşteri yıllarca kulanmış daha sonra başkaa arkadaşına satmıştı eskiden neydi be imkansızlıklar içinde imkan yaratıyorduk tamirde

imakın varsa dene ama dikkat et  flimi eritme :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

kibrit kutusu kartonu taş gibi baskı uyguluyor iletmesi için şimdilik idare eder teşekkürler (:

morf1n tarafından 31/Oca/14 01:27 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 9