Çok İlginç Bir Rüya!(Yorumlayın Bakalım)
-
Hocam dün gece bi rüya görmüşüm ilk kez tahribattan birilerini rüyamda görüyorum.Böyle bir rüya anca tahribattakilere yorumlatılır diyerek rüya mı buraya yazıyorum.
Erdekteyim yüzüyorum falan.Sonra apartmana giriyorum.Bizim dayının yanında iki eleman var.Bakıyorum adamlar tanıdık geliyo.Dayım tanıştırıyo işte bu holy bu rene falan diyo.Ben gülüyom.Biz zaten tanışıyoruz falan diyorum.Tabi holy ile rene beni görmediği için afallıyolar.
Ben italyan falan diyorum.Herneyse balkona çıkıyoruz.Rene bana " Hacım buralarda kebapçı dönerci falan yok mu?" diyo bende yolu tarif ediyom .Sonra benimde karnım acıkmış beraber gidiyoruz.Holy bana "oğlum sen dengesiz misin niye ikide bir pmden beni çöp kutusuna mod yapsana" falan yazıyosun diyo.Bende küçükken çöpçü olmayı çok istediğimi ama şimdi gerçek hayatta çöpçülükte iş olmadığını falan söylüyorum.Sen beni çöp kutusuna mod yap çocukluk hayalim gerçek olsun falan diyorum.İyi o zaman yaparız diyo.Sonra kebapları yiyoruz renegadealien bende para yok holy sen öde diyo.Holyone bişey yememiş hadi lan ben bişey yemedim,İtalyan ödesin diyo.Tamam lan diyorum.PArayı ödüyoruz falan.Sonra ayrılıyoruz.Ben evden internete giriyorum holy beni mod yapmış mı yapmamış mı diye bakıcam.
Bi bakıyorum server yenileniyo falan bişeyler yazıyo ekranda.Bi linkler falan koymuşlar.linkleri tıklıyorum şans eseri tahribata nasıl oluyosa admin girişi yapıyorum.Lan bi şerefsizlik yapsam mı acaba diyorum.Yok diyorum boşver.Kendime madalya ekliyorum.Madalyanın açıklamasınada kebap paralarını ödediği için minnet madalyası falan yazıyorum.Sonra renegadealien geliyo msn'e "hacım sen mi kurcalıyon siteyi" diyo.Bende evet diyorum.Sonra bağlantı kopuyo bende uyanıyorum.
Yorumlayalım bakalım acaba bu rüya ne manaya geliyo.
-
Hocam rüyanı yorumlarsak şu çıkıyor.Geyik bölümüne böyle bir konu açacaksın ve hiç kimse cevap vermeyecek .................
Korkunç bir rüya.Kebap parasını holy ödeseydi çok farklı şeyler olurdu ama olmayacak sen ödemişsin parayı.
:D:D:D
-
uyu sen hacım :) bos ver :)