Çok İstediğim Bir Domain Var..
-
arkadaşlar almayı çok istediğim bir domain var ancak kredi kartı vs.vs. yok... Bana bu domaini alabilecek bir babayiğit müridimiz var mı ? kupon vs. işlerinden hiç anlamıyorum. Lütfen var ise istirham edebilirmiyim ?
-
+++++++++
Tariqat_Sapiii tarafından 24/Ağu/14 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Sakat bir istek hocam o =) bi ibnelik yapacak olsan ve bulunamasan her sekilde CC yi verene yıkılacaktır
-
HolyOne bunu yazdı
Sakat bir istek hocam o =) bi ibnelik yapacak olsan ve bulunamasan her sekilde CC yi verene yıkılacaktır
hocam ben zaten anlamam ki domain almaktan kendisi alacak mail felan vericem benim üzerime yapacak. ALLAH ' la onun arasında eğer vermezsede. sadece benim domainim olduğu gözüksün yeterli.
-
Yolla hocam bilgileri alayım ıstıyorsan ...
-
kredi karti baskasinin adina olsa ne yazar ki? adam kendi ustune istiyor.
-
JiggSaw bunu yazdı
hocam arkadaş sağolsun halletti aldı domaini ancak hosting kaldı sadece yani çok büyük birşey yok sadece index koyacam anasayfaya ve siteye girenleri otomatik facebook sayfasına yölendirecek. hepsi bu ve tabii bide xx@domainismi.com gibi bi mail alıcam :S
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
hocam arkadaş sağolsun halletti aldı domaini ancak hosting kaldı sadece yani çok büyük birşey yok sadece index koyacam anasayfaya ve siteye girenleri otomatik facebook sayfasına yölendirecek. hepsi bu ve tabii bide xx@domainismi.com gibi bi mail alıcam :S
Hocam blogger'dan bi hesap aç, domaine yönlendir. Sonra blogger için yönlendirme kodu ile facebook sayfasına otomatik yönlendirme verirsin.
-
hosting için de bana gel :D domainini pm ve mail adresini pm at bilgileri vereyim