Çok Karıştı Bu Msn
-
ya benim bir sıkıntım var herkes MSN denen meletle içli dışlı olmuş artık bir ara az kişi kullanıyordu sadece arkadasların var sonra bir kaç sene geçti bir bakoyrsun ki o seni ekliyor bu seni ekliyor. hele bayanlarda dahada bir çok. atalarımız der ya nerde çokluk orda bo...luk.
tamam kullanmak lazım ama bilinçisizce kullanan çok kişi var aranızda msn kullarmayan yoktur ha gerekli bişimidir bence olması lazım cep tlf gibi bi ara nasıl fazla konusamıyorduk bu cep öğrenci patlamasıyla herkes konusmaya basladı buda onun gibi biraz bilinçli olalım adam msn den sex yapıyor dolandırıcılık yapıyor ticaret yapıyor mubarek süper market gibi her şey var.
ha bu yazıdan sonra kullanalarda bir değişme olacakmı sanmıyorum.
Adminler konuyu silmez insallah. rahatsızlıktan sory
-
bi yerde haklısın belki ama snçta bu engellenemez bişii..
-
edit: yanlış anlamışım:D
-
hacı adamın bahsettii kndi msn hesabı deil genel olarak msn in kullanımından bahsedio
-
ha öle desenize:D
-
abicim bundan önce zumsuk@ li msnler kullanıyordum sorun aynı sorun 800-900 kişi oluyor temizlik yapıyorum engellemeden herkezi siliyorum mesaj attıkça ekliyorum böylece konuşmayanlar gidiyordu.Fakat zaman geçti adamları bulamadım şu oldu bu oldu.
Kimseye aber vermeden başka msne geçtim.Şu anda burasıda çoaldı fazla değil ama.
Şimdi salaklık yapıyor msne giremiyorum, birisi ekliyor 3-4 gün sorna geliyor bana bi ton aptallık.İcq rulez..
-
Doğru diyosun birader sana katılıyorum.
Benim MSNde 30-40 kişi anca var. Ve çoğunlukla hep başka şehirlerdeki veya uzak yerlerdeki kişiler.
Sonuçta haberleşme aracı. Gidip görebileceğin biriyle niye sanal sohbet yapasın ki? İlişkiler de sanallaşır.
-
benim msnde de 30 kişi war bi 5 kişiyi tanımıom :Dhatta benim diğer msnde 900 kişi wardı ben ekliemiom 1 hafta bıraktım bi açtım 20-30 kişi, eklemiş pc yi resetledim:D